Φοβερό Nissan Skyline με μόλις 13,1 χλμ. πωλείται!

Το σπορ μοντέλο της Nissan, το Skyline GT-R R34 έχει κυριεύσει τα όνειρα χιλιάδων petrolhead. Ειδικότερα μετά το πρώτο Fast and The Furious η φρενίτιδα με το συγκεκριμένο μοντέλο έφτασε σε άλλα επίπεδα.

Όσοι λοιπόν δεν μπορούσαν να αποκτήσουν ένα, το… δημιουργούσαν! Όπως το εικονιζόμενο 4πορτο Skyline του 1999, το οποίο πωλείται!

Δείτε ακόμα: Nissan Skyline GT-R R34 VSpec II Nür με 10 χιλιόμετρα!

Ο βελτιωτής χρησιμοποίησε ως βάση το 4θυρο Skyline και εν συνεχεία τοποθέτησε πάνω του κομμάτια από το GT-R R34, όπως είναι οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, η μάσκα, τα spoiler αλλά κι ο διαχύτης στο πίσω μέρος. Όλα έχουν προσαρτηθεί με τη δέουσα προσοχή και το τελικό αποτέλεσμα ικανοποιεί. Μέχρι να ανοίξετε το καπό. Ένα έμπειρο μάτι θα καταλάβει αμέσως ότι η καρδιά του κτήνους δεν είναι ο θρυλικός κινητήρας RB26DETT, αλλά ο RB25DET NEO, ο οποίος στην δυνατότερη έκδοση του απέδιδε 284 ίππους και 343 Nm ροπής.

Διαβάστε επίσης: To Nissan GT-R αναβιώνει το θρυλικό Skyline R34!

Όμως στη δική μας περίπτωση δεν φιλοξενείται ούτε turbo, ούτε intercooler, κάτι που σημαίνει ότι το μοντέλο είναι εργοστασιακό 2.5 λτ. (σε επίπεδο κινητήρα) κι αποδίδει 200 ίππους και 255 Nm ροπής. Νούμερα που σίγουρα θα απογοητεύσουν τους fan του μοντέλου, ωστόσο θα ενθουσιαστούν μόλις διαβάσουν ότι στο οδόμετρο έχει μόλις 13,1 χλμ. (ναι καλά διαβάσατε), είναι σε άριστη κατάσταση και πωλείται για 1.710.698 γεν (14.150 ευρώ). Κερασάκι στην τούρτα, το υπέροχο χρώμα, με τον κωδικό Autech Blue, που του ταιριάζει ιδανικά.

Get it on Google Play Download on the App Store