Ξεχασμένη αντιπροσωπεία BMW γεμάτη «θησαυρούς»

Η εξερεύνηση σε εγκαταλελειμμένα κτήρια της Ισπανίας έφερε στο φως της δημοσιότητας έναν ανεκτίμητο θησαυρό, με τη μορφή μιας ξεχασμένης αντιπροσωπείας της BMW που βρίθει συλλεκτικότητας και συναισθημάτων.

Η άλλοτε εξουσιοδοτημένη μονάδα πωλήσεων και service της βαυαρικής εταιρίας, βρίσκεται στην Ταραγόνα. Ο ιδιοκτήτης ήταν συλλέκτης και χρησιμοποιούσε τις αποθήκες του καταστήματος για τη φύλαξη των αυτοκινήτων του, κάτι που σημαίνει ότι στα «σπλάχνα» της αντιπροσωπείας φιλοξενείται μια σειρά διαφορετικών μοντέλων, όχι μόνο BMW. Φυσικά, οι «Μπέμπες» πρωταγωνιστούν. M5 E28, 850i E31, 750i E32, μια γεμάτη ακαθαρσίες 525td E34, διάφορες E30 και αρκετές ακόμα E34 συνθέτουν το βαυαρικό «mosaique» του χώρου, προσφέροντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιλογή project αναπαλαίωσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα άλλα μοντέλα, εκ των οποίων ξεχωρίζουν οι Alfa Romeo Alfetta and GTV6, το Jeep Cherokee, η Lancia Gamma, το Fiat 131, το NSU Ro80, το Citroen Mehari και πολλές ακόμα τετράτροχες -αλλά και δίτροχεςπαρουσίες, που παραμένουν μακριά από το φως του ήλιου εδώ και 10 χρόνια. Οι λόγοι που η αντιπροσωπεία και η συλλογή αυτοκινήτων εγκαταλείφθηκαν, παραμένουν άγνωστοι. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος αρέσκεται στο σπορ του restoration, μπορεί να πάρει μια πτήση για Ισπανία και κάνει στον εαυτό του πολλαπλά δώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store