Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Skoda Octavia!

To πράσινο φως δόθηκε, τα ρομποτικά μηχανήματα πήραν μπροστά και έτσι ξεκίνησε η παραγωγή της 4ης γενιάς της Skoda Octavia στο εργοστάσιο της εταιρείας που βρίσκεται στην πόλη Mlada Boleslav.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της κατασκευάστριας εταιρείας η νέα Octavia θα παράγεται με ημερήσιο ρυθμό που θα αγγίζει τις 1.150 μονάδες!

Δείτε ακόμα: Καλωσορίστε την 4η γενιά Skoda Octavia!

Η νέα γενιά Skoda Octavia αναμένεται να συνεχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιτυχημένη ιστορία των προηγούμενων μοντέλων, τα οποία είχαν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το αγοραστικό κοινό, μιας και περίπου 400.000 μονάδες κατασκευάζονταν σε ετήσια βάση. Η Skoda αναφέρει πως συνολικά έχει κατασκευάσει πάνω από 6,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Με αφορμή την έναρξη της παραγωγικής διαδικασίας της νέας Octavia έκανε δηλώσεις ο Michael Oeljeklaus, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της μάρκας: «Η έναρξη της παραγωγής της νέας Octavia στο κεντρικό μας εργοστάσιο σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην εντυπωσιακή ιστορία μας. Έχουμε επενδύσει στην βελτίωση των γραμμών παραγωγής μας, κάτι που μας δίνει την δυνατότητα να κατασκευάσουμε την καλύτερη Octavia που έγινε ποτέ και μάλιστα εγκαίρως για την 60η επέτειό της»!

 Διαβάστε επίσης: Ποιος μπορεί να πει «όχι» στην Skoda Octavia RS;

Τα στελέχη της μάρκας αναφέρουν πως κάθε μέρα 1.150 μονάδες της νέας Octavia βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής για να φτάσουν στους τυχερούς ιδιοκτήτες! Να θυμίσουμε πως προ δυο περίπου εβδομάδων παρουσιάστηκε η νέα γενιά Skoda Octavia στην Πράγα. Το νέο μοντέλο προσφέρεται με νέο ελκυστικό σχεδιασμό, όντας παράλληλα τεχνολογικά προηγμένο, με πλούσια γκάμα κινητήρων, αλλά και με μεγαλύτερες διαστάσεις, που εξασφαλίζουν πλούσιους χώρους επιβατών!

Get it on Google Play Download on the App Store