Υπέροχη Ford Mustang Mach 1 με 700 ίππους

Το συγκεκριμένο αμερικανικό muscle car το κατασκεύασε η Ford το 1971, ενώ το προσωνύμιο Mach 1 συνόδευε τις Mustang εκείνες που είχαν προσανατολισμό την απόδοση και μόνο!

Ένα τέτοιο μοντέλο δημοπρατήθηκε από τον οίκο Barrett-Jackson! και αγοράστηκε για 56.100 δολάρια (51.140 ευρώ). Το μόνο σίγουρο ότι θα δώσει άπειρη χαρά στο νέο της ιδιοκτήτη.

Δείτε ακόμα: Ξεχασμένη Ford Mustang Shelby GT500 σε αποθήκη!

Το εν λόγω αυτοκίνητο που ήταν διαθέσιμο με μια ποικιλία επιλογών σε θέμα εμφάνισης και επιδόσεων, αγαπήθηκε από μεγάλη μερίδα του κοινού. Βέβαια δεν ήταν τόσο ποθητό, όσο τα θρυλικά Shelby GT350 και GT500. Όμως, οι μετρ των restoration θεωρούν το Mach 1 ως το ιδανικό μοντέλο!

Ένα τέτοιο είχε ένας αστέρας του μπέιζμπολ και πρώην σύζυγος της ηθοποιού Eva Longoria, μέχρι το 2017. Αυτό είχε τον κινητήρα των 8.2 λίτρων της Chevrolet και είχαν δαπανηθεί παραπάνω από 2.500 εργατοώρες για την ανακατασκευή του. Τα εσωτερικά κινούμενα μέρη του μοτέρ αλλάχτηκαν όλα (σφυρήλατος στρόφαλος και πιστόνια) ενώ ξεχωρίζει ο κομπρέσσορας της Vortech που εκτοξεύει την ισχύ στους 725 ίππους.

Διαβάστε επίσης: Κολασμένη Ford Mustang με 845 ίππους!

Η δύναμη καταλήγει στον πίσω άξονα (αλλιώς τι muscle car θα ήταν;) μέσω 6τάχυτου κιβωτίου, προερχόμενο από Corvette. Κερασάκι στην τούρτα το πίσω μπλοκέ διαφορικό της Detroit Locker. Αλλαγμένες είναι και οι αναρτήσεις, αφού οι εμπρός προέρχονται από Mustang ΙΙ και οι πίσω είναι τετραπλών συνδέσμων. Η Machstang, όπως χαϊδευτικά την αποκαλούν οι γνώστες, σίγουρα θα έχει απίστευτο ήχο από τον κινητήρα, ενώ και από εμφάνιση είναι άκρως εντυπωσιακή.

Get it on Google Play Download on the App Store