Η ζωή του Paul Walker θα γίνει ντοκιμαντέρ

Έπειτα από το τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα από το οποίο έχασε τη ζωή του ο Paul Walker στις 30 Νοεμβρίου του 2013 στην περιοχή Santa Clarita στην Καλιφόρνια, η Paramount Network αποφάσισε να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ηθοποιού.

Δείτε ακόμη: Αστυνόμος έκανε κόντρα με Lamborghini εν ώρα καθήκοντος (+video)

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Paul Walker θα σκηνοθετήσει ο Adrian Buitenhuis και ο τίτλος του θα είναι «I am Paul Walker». Το ντοκιμαντέρ θα εστιάσει στις περιπέτειες του Paul Walker μπροστά από τον φακό αλλά και πίσω από αυτόν και τα πάθη που είχε στην προσωπική ζωή του.

Ο Paul Walker έγινε ιδιαιτέρως γνωστός και αγαπήθηκε από τον κόσμο των φίλων του αυτοκινήτου, από τη συμμετοχή του ως Brian O’Conner στο Fast and Furious, ενώ επίσης μεταξύ άλλων πρωταγωνίστησε και στις ταινίες The Skulls, Into the Blue, Flags of our Fathers και Bobby Z.

Διαβάστε επίσης: Που θα κατασκευάζεται το νέο Toyota Auris;

Για την ιστορία το νήμα της ζωής του Paul Walker κόπηκε όταν η Porsche Carrera GT, στην οποία επέβαινε και οδηγούσε ο στενός του φίλος, Roger Rodas, προσέκρουσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε κολόνα και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Get it on Google Play Download on the App Store