Δίδεται αμοιβή Corvette C4 για εξιχνίαση δολοφονίας!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια οικογένεια στο Μέμφις των Η.Π.Α., μαζί με τα 10.000 δολάρια (8.237 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία) δίνει και μια Corvette C4 ως αμοιβή για να βρεθεί ο ένοχος μιας δολοφονίας προ 10ετίας!

Η οικογένεια του άτυχου Dennis Gilliam θέλει να βρεθεί ο φονιάς του παιδιού τους, ο οποίος εδώ και 10 χρόνια παραμένει άφαντος! Σε μια προσπάθεια να ανοίξει ξανά η υπόθεση, ο πατέρας του Dennis δίνει την Corvette του που έχει 122.000 χλμ. στο κοντέρ της, αλλά και 500 δολάρια (411 ευρώ) το μήνα για το πρώτο χρόνο, για να καλύπτει τα έξοδα κίνησης του υπέροχου αυτοκινήτου! Όπως δήλωσε η οικογένεια απαιτούν δικαιοσύνη και δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να βρεθεί ο ένοχος. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο άτυχος Dennis πυροβολήθηκε ως πράξη εκδίκηση, έπειτα από έναν καυγά που έλαβε χώρα έξω από το σπίτι του.

Η Corvette C4 τροφοδοτείται από έναν V8 κινητήρα που στην αρχή της καριέρας του απέδιδε 208 ίππους. Η αναβαθμισμένη έκδοση του 1986 είχε μεγαλύτερη δύναμη που άγγιζε τους 240 ίππους, ενώ το 1996 η Corvette παρουσίασε την έκδοση με 330 ίππους με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

 

Get it on Google Play Download on the App Store