Κινηματογραφική απόπειρα ληστείας με αίσιο τέλος!

Το βίντεο που ακολουθεί σου σφίγγει το στομάχι, ειδικά αν μπεις στη θέση του οδηγού και του συνοδηγού του θωρακισμένου Toyota Land Cruiser.

Το περιστατικό αφορά μια απόπειρα ληστείας που έλαβε χώρα στις 22 Απριλίου στην Πρετόρια της Ν. Αφρικής. Τα πλάνα είναι μέσα από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του οχήματος, που μας προσέφεραν τη δυνατότητα να θαυμάσουμε την ψυχραιμία του οδηγού. Σαφείς λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως σεσημασμένοι κακοποιοί μέσα σε ένα Audi προσπάθησαν να ληστέψουν μια χρηματαποστολή. Ξεκίνησαν να πυροβολούν, αλλά ευτυχώς η θωράκιση του Land Cruiser έσωσε τον χειριστή του και του έδωσε τη δυνατότητα να ξεκινήσει τους ελιγμούς διαφυγής. Τέρας ψυχραιμίας, κάνει τις απαραίτητες μανούβρες και δίνει παράλληλα οδηγίες στον συνοδηγό για να καλέσει βοήθεια.

Μάλιστα κάνει και μια αναστροφή με το χειρόφρενο για να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τους επίδοξους ληστές και φαίνεται να υπάρχει μια μικρή σύγκρουση και στη συνέχεια οι πυροβολισμοί συνεχίζονται από τη μεριά του συνοδηγού. Το αποκορύφωμα είναι στο τέλος του βίντεο, όπου ο εξαιρετικός οδηγός αποφασίζει να κατέβει με το όπλο στα χέρια. Το ευτύχημα είναι πως κανείς από τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής δεν τραυματίστηκε!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Get it on Google Play Download on the App Store