McLaren F1 θα «πιάσει» πάνω από 12,5 εκατ. ευρώ!

Μια συλλεκτική και σπάνια McLaren F1 με ελάχιστα χιλιόμετρα στο κοντέρ θα δημοπρατηθεί κι αναμένεται να πιάσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολάρια, που με τη σημερινή ισοτιμία, μιλάμε για πάνω από 12,5 εκατ. ευρώ!

Για όσους δεν το γνωρίζουν η McLaren κατασκεύασε μόλις 106 κομμάτια, εκ των οποίων τα 64 ήταν street legal. Η McLaren F1 θεωρείται από τα πλέον εμβληματικά supercars της τελευταίας δεκαετίας με την τιμή πώλησης της να έχει αυξηθεί έως και 500%! Η συγκεκριμένη F1 με αύξοντα αριθμό 029, έχει μόλις 390 χλμ. στο κοντέρ της και είναι βαμμένη στην απόχρωση Creighton Brown, με το εσωτερικό να έχει δερμάτινη επένδυση σε δύο τόνους του καφέ. Ο πρώτος τυχερός ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ήταν Ιάπωνας και φρόντιζε ευλαβικά τη McLaren και δεν την «φόρτωσε» με χιλιόμετρα. Έπειτα από χρόνια το αυτοκίνητο κατέληξε στα χέρια ενός Αμερικάνου συλλέκτη που κι αυτός ήταν εξαιρετικά φειδωλός στις βόλτες. Μεγαλύτερο μέλημά του ήταν η σωστή συντήρηση της McLaren, αλλά και των αξεσουάρ που τη συνόδευαν από την πρώτη της μέρα. Ενδεικτικό της άριστης κατάστασης του αυτοκινήτου είναι πως ακόμα έχει τα αυθεντικά ελαστικά Goodyear Eagle F1.

Το αυτοκίνητο θα διατεθεί με το αρχικό βιβλίο σέρβις, το εγχειρίδιο κατόχου, την τροχήλατη εργαλειοθήκη της FACOM, το κιτ εργαλείων τιτανίου, με τις γνήσιες αποσκευές που μπαίνουν στα πλευρικά πάνελ του αυτοκινήτου, με ένα σπάνιο ρολόι TAG Heuer, αλλά και με το βιβλίο «Driving Ambition» με το οποίο παραδόθηκε κάθε McLaren F1. Για να δούμε θα βρεθεί ο τυχερός και πλούσιος κάτοχος που θα την αποκτήσει;

Get it on Google Play Download on the App Store