Porsche 911 GT3 vs Kawasaki ZX-10R στο ‘Ring (+video)

Η διάσημη «Πράσινη Κόλαση» ή αλλιώς το γνωστό μας Nurburgring κατά καιρούς μας έχει δώσει πολλές αξιομνημόνευτες μάχες, είτε ανάμεσα σε αυτοκίνητα, είτε ανάμεσα σε μοτοσικλέτες!

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω και στα in-car πλάνα από την Porsche 911 GT3, θα απολαύσετε μια δυνατή μονομαχία μεταξύ του γερμανικού supercar και του superbike Kawasaki ZX-10R. Το συγκεκριμένο video προέρχεται από έναν YouTuber κάτοχο της εξαιρετικής Porsche, ο οποίος αρέσκεται να ανακαλύπτει το όριο του αυτοκινήτου του στην απαιτητική πίστα του Ring. Αν και στην αρχή νομίζεις ότι θα είναι ένα ακόμα video με την 911 GT3 να οργώνει την πίστα και να περνάει τους πάντες σαν σταματημένους. Αλλά δεν είναι είναι ακριβώς έτσι, μιας και στο διάβα της Porsche εμφανίζεται το θρυλικό Kawasaki ZX-10R και ξεκινάει μια μικρή μάχη!

Για μερικές στροφές η Porsche πιέζει το Kawasaki, με το superbike να αντιστέκεται σθεναρά, αλλά σε μια δεξιά στροφή, είτε γιατί δεν άντεξε η πίεση, είτε γιατί βαρέθηκε o αναβάτης του ZX-10R έκανε νόημα με το αριστερό χέρι στον οδηγό της Porsche να περάσει! Όποιος κι αν είναι ο λόγος δεν μας νοιάζει, μιας και για μερικά λεπτά η κόντρα έχει ενδιαφέρον!

Get it on Google Play Download on the App Store