Πυροσβεστικό όχημα «μπούκαρε» σε βενζινάδικο! (+video)

Τα σώματα ασφαλείας σε κάθε χώρα του κόσμου έχουν να εκτελέσουν ένα δύσκολο έργο ανάλογα με τον τόπο δράσης τους και κυρίως να φτάσουν με ταχύτητα και ασφάλεια στο εκάστοτε περιστατικό.

Κατά τη μετάβαση μιας και οι ταχύτητες που αναπτύσσονται είναι υψηλές, ένα ατύχημα είναι εύκολο να γίνει! Όπως στο περιστατικό που θα σας περιγράψουμε παρακάτω που έγινε στο Ντιτρόιτ των Η.Π.Α.! Ένα πυροσβεστικό πήγαινε με ταχύτητα για την κατάσβεση μιας πυρκαγιάς, αλλά ένα SUV έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να «μπουκάρει» σε βενζινάδικο και να καταστρέψει μια αντλία καυσίμου, αλλά και να γίνουν κι άλλες υλικές ζημιές. Ευτυχώς όσοι ενεπλάκησαν στο ατύχημα υπέστησαν μικρο-τραυματισμούς χωρίς κάτι ανησυχητικό.

Το περιστατικό κατέγραψε μια από τις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου, δείχνοντας το πυροσβεστικό όχημα να κινείται με ταχύτητα προς τη διασταύρωση, ωστόσο, ο οδηγός ενός μαύρου Lincoln Navigator δεν κατάφερε να σταματήσει εγκαίρως και δυστυχώς έπεσε με δύναμη στο πλάι του. Η ένταση της πρόσκρουσης έστειλε το πυροσβεστικό κατευθείαν μέσα στο βενζινάδικο, χτυπώντας ένα φορτηγό που έβαζε καύσιμο, προκαλώντας υλικές ζημιές σε αυτό, καταστρέφοντας παράλληλα μια αντλία. Η πρόσκρουση προκάλεσε επίσης μια πυρκαγιά μικρής έκτασης, η οποία έσβησε αμέσως.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος δήλωσε πως το SUV είχε κανονικά πράσινο όταν συγκρούστηκε με το πυροσβεστικό όχημα, που προσπάθησε να αποφύγει το μοιραίο, αλλά δεν τα κατάφερε. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες έρευνες για την διαλεύκανση του περιστατικού, αλλά το ευτυχές είναι πως και τα επτά άτομα ενεπλάκησαν στο ατύχημα υπέστησαν μικρούς τραυματισμούς κι όλοι θα αναρρώσουν πλήρως.

Get it on Google Play Download on the App Store