Σαν καινούργιο Ford RS200 αναζητά ιδιοκτήτη

Ένα Ford RS200 χρονολογίας 1986 αναζητά νέο ιδιοκτήτη για να του φερθεί όπως του αρμόζει. Για όσους δεν θυμούνται να πούμε πως το RS200 κατασκευάστηκε από τη Ford ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις ομολογκαρίσματος του Group Β στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ!

Από τη γραμμή παραγωγής πέρασαν μόλις 140 κομμάτια και το εικονιζόμενο που είναι διαθέσιμο προς πώληση από το Bring a Trailer, έχει στο οδόμετρό του μόλις 5.600 χλμ.! Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση με ενημερωμένο service book. Από τα πλέον εμβληματικά στοιχεία του RS200 είναι η μεγάλη εισαγωγή αέρα στην οροφή, καθώς επίσης η ιδιαίτερη αεροτομή στο πίσω μέρος, αλλά και τα στρογγυλά εμπρός φωτιστικά σώματα. Οι ζάντες του είναι 16 ιντσών και ντύνονται με ελαστικά της Falken, σε διάσταση 225/50 και σίγουρα θα πρέπει να τα αλλάξει ο μελλοντικός κάτοχος μιας και είναι φορεμένα από το 2011.

Η καμπίνα είναι σε άριστη κατάσταση κι έχουν τοποθετηθεί δυο κατακόκκινα μπάκετ καθίσματα κι ένα κόκκινο τιμόνι, ενώ από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη έχει αλλαχτεί κι η μοκέτα. Η καρδιά του συγκεκριμένου RS200 είναι ένας 4κύλινδος turbo κινητήρας 1,8 λίτρων της Cosworth με την ισχύ του να αγγίζει τους 250 ίππους και η ροπή τα 291 Nm. Η δύναμη αυτή περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου 5τάχυτου κιβωτίου. Μάλιστα ο προηγούμενος κάτοχος πριν το διαθέσει προς πώληση φρόντισε κι έχει κάνει γενικό service την τουρμπίνα και τον κινητήρα για να είναι ήσυχος ο επόμενος τυχερός ιδιοκτήτης.

Get it on Google Play Download on the App Store