SUV 1020 ίππων με φωτοβολταϊκά στην οροφή!

Η Humble Motors μια start up εταιρεία που ιδρύθηκε το 2020 με έδρα την Καλιφόρνια, παρουσίασε μια πρωτοποριακή ιδέα της. Να κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό SUV το οποίο θα τροφοδοτείται από ηλιακή ενέργεια!

Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα αρκετές εικόνες από το τετράθυρο SUV της μοντέλο, το οποίο ονόμασε Humble One. Αυτό το πρωτοποριακό SUV θα έχει αυτονομία 800 χλμ. και θα μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση τέσσερα άτομα. Η μεγάλη καινοτομία όμως υπάρχει στην οροφή του Humble One αφού έχουν τοποθετηθεί φωτοβολταϊκά έκταση 7,6 τετραγωνικών μέτρων. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, αυτά τα panels θα μπορούν να αναπληρώσουν έως και 100 χλμ. αυτονομίας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φυσικά, οι τυπικές επιλογές φόρτισης θα είναι επίσης διαθέσιμες. Η ισχύς του σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία θα αγγίζει τους 1.020 ίππους, νούμερο που υπόσχεται καταιγιστικές επιδόσεις. Επιπλέον το Humble One διακρίνεται για τον φουτουριστικό σχεδιασμό του, με το συντελεστή οπισθέλκουσας να αγγίζει το 0,25.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2024, ενώ οι παραδόσεις πελατών ενδέχεται να ξεκινήσουν το 2025, με την τελική τιμή του να ξεκινάει από τα 92.880 ευρώ (109.000 δολάρια). Αν σας αρέσει σαν ιδέα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταθέσετε μια προκαταβολή (επιστρέφεται και δεν είναι δεσμευτική) ύψους 255 ευρώ (300 δολάρια) για να εξασφαλίσετε ένα από τα πρώτα μοντέλα της παραγωγής.

Get it on Google Play Download on the App Store