Συγκλονιστικό το εσωτερικό του Subaru Solterra!

Η Subaru με το Solterra θα μπει για τα καλά στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων SUV, με την ιαπωνική μάρκα να αναμένει να της δώσει σημαντική ώθηση στις πωλήσεις της και ειδικά στην αγορά της Ευρώπης.

Το νέο μοντέλο της Subaru θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα που έχει εξελίξει η μάρκα σε συνεργασία με την Toyota και για την ακρίβεια το Solterra έχει στενούς δεσμούς με το πρωτότυπο Toyota bZ4X. Αυτή τη φορά η ιαπωνική εταιρεία μας έδωσε μια μικρή γεύση από το φουτουριστικό εσωτερικό του. Εκεί ξεχωρίζει η κυρτή κεντρική κονσόλα, στην οποία ενσωματώνεται η μεγάλη κεντρική οθόνη, με τα πλήκτρα αφής για τον έλεγχο του κλιματισμού, να βρίσκονται από κάτω ακριβώς. Στο κατώτερο σημείο διακρίνεται ο περιστροφικός διακόπτης για την επιλογή των ταχυτήτων, ενώ ο οδηγός λαμβάνει ενημέρωση από έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Το όνομα Solterra δημιουργήθηκε ενώνοντας τις δύο λέξεις ”Sol” και “Terra”, τις λατινικές λέξεις αντίστοιχα για τον «Ήλιο» και τη «Γη». Η Subaru έδωσε αυτό το όνομα στο ηλεκτρικό της όχημα προς αναγνώριση της μητέρας φύσης και περαιτέρω ανάπτυξης της μορφής συνύπαρξης μαζί της, συμβολίζοντας παράλληλα τη δέσμευσή της να παρέχει τις αυξημένες δυνατότητες που έχει ένα SUV της Subaru σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η πλατφόρμα του Solterra θα υποστηρίζει πισωκίνητη, προσθιοκίνητη και τετρακίνητη αρχιτεκτονική, ενώ θα μπορεί να φιλοξενεί διαφορετικής χωρητικότητας μπαταρίες.

Get it on Google Play Download on the App Store