Το Cabrio Honda NSX του Ice Cube πωλείται για 32.900 ευρώ!

Αναμφίβολα το Honda NSX είναι ένα αυτοκίνητο που κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των petrolheads! Τα βρίσκεις σπάνια πλέον και κοστίζουν μια μικρή περιουσία να τα αποκτήσεις!

Όμως μια ευκαιρία (ή μήπως όχι;) μας έρχεται από την άλλη μεριά του Ατλαντικού (εκεί το λένε Acura NSX) που κοστίζει σχεδόν τα μισά, συγκριτικά με το μέσο όρο αγοράς τους. Σύμφωνα με τον έμπορο, αυτό το μαύρο NSX ήταν κάποτε στην κυριότητα του γνωστού ράπερ κι ηθοποιού Ice Cube. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήθελε όμως το NSX cabrio και για αυτό αποφάσισε να κόψει την οροφή! Και το έκανε! Εν συνεχεία, ως άλλο speedster μοντέλο το NSX απέκτησε μια υφασμάτινη οροφή, όμως σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα δεν ενθουσιάζει! Δείχνει προχειροδουλειά και σίγουρα δεν ξεχωρίζει για το φινίρισμά του. Στο προκείμενο όμως τώρα, αφού το HondaAcura αν θέλετε) με 73.000 χλμ. στο κοντέρ του είναι διαθέσιμο προς πώληση. Η τιμή κτήσης του έχει οριστεί στα 32.900 ευρώ!

Σχεδόν τα μισά όπως αναφέραμε και παραπάνω, αλλά όπως και να το κάνεις έχει τα διπλά χιλιόμετρα από το μέσο όρο της αγοράς, συν την κακόγουστη μετατροπή με την υφασμάτινη οροφή! Βέβαια από την άλλη βάζεις στο γκαράζ σου ένα μοντέλοθρύλο, οπότε να κάνεις και μια παραχώρηση να το οδηγείς μόνο ηλιόλουστες μέρες (για να μην έχεις την κακογουστιά πάνω από το κεφάλι σου) δεν έγινε και κάτι!

Get it on Google Play Download on the App Store