Renault Clio είναι πια σωστό τανκ! (+videos)

Είναι γεγονός πως αρκετός κόσμος έχει άπειρο χρόνο στη διάθεσή του, χρόνος που αυξήθηκε σημαντικά με τα συνεχόμενα lockdowns λόγω κορονοϊού, ανά τον κόσμο. Ορισμένοι για να περάσουν την ώρα τους, υλοποίησαν αρκετές πατέντες στο γκαράζ του σπιτιού τους.

Τρανό παράδειγμα του MasterMilo (είναι το ψευδώνυμο του προφανώς), ενός μηχανικού που διατηρεί κανάλι στο YouTube στο οποίο παρουσιάζει τις δημιουργίες του και αριθμεί περισσότερους από 765 χιλιάδες συνδρομητές! Έχει βάλει τουρμπίνες σε αυτοκινητάκια του γκολφ, έχει μετατρέψει Honda Civic σε off road, ενώ προσφάτως αποφάσισε να κάνει ένα παρατημένο Renault Clio, tank! Ναι, καλά διαβάσατε ο τύπος πήρε ένα ταπεινό και ξεχασμένο Clio και το έκανε tank! Σύμφωνα με τις πληροφορίες τις ερπύστριες τις «δανείστηκε» από ένα κανονικό πολεμικό όχημα, όπως και μερικά ακόμα μέρη του. Τώρα αν θέλετε κι εσείς να κάνετε κάτι αντίστοιχο αλλά δεν βρίσκεται tank, πάρτε τις ερπύστριες από μια μπουλντόζα!

Για να μπορέσει ο MasterMilo να προσαρμόσει τις ερπύστριες έκανε μια σημαντική μετατροπή, προσθέτοντας τρεις επιπλέον τροχούς, οι οποίοι βρίσκονται ανάμεσα στον εμπρός και πίσω άξονα. Έπειτα προέβη σε μερικές ακόμα μετατροπές για να μπορεί να κρατάει στη θέση τους τις ερπύστριες. Και για να το κάνει ακόμα πιο ρεαλιστικό ότι έχουμε να κάνουμε με ένα tank πήρε έναν κάδο σκουπιδιών κι έναν σωλήνα αλουμινίου για να δημιουργήσει τον κλασικό πυργίσκο. Αφού τα έκανε όλα αυτά έβγαλε το «θηρίο» για βόλτα, αλλά εκεί διαπίστωσε ότι η αντοχή της μετατροπής δεν ήταν η αναμενόμενη, μιας κι έσπασε ο άξονας που κράταγε ευθυγραμμισμένους τους έξτρα τροχούς! Όμως ο MasterMilo δεν το έβαλε κάτω, επιδιόρθωσε το πρόβλημα, αλλά μετά τον πρόδωσε ο συμπλέκτης του Clio! Αλλά και πάλι δεν πτοείται ιδιαίτερα, μιας κι όπως δήλωσε θα επιστρέψει δριμύτερος!

Get it on Google Play Download on the App Store