Το Toyota που τα ισοπεδώνει όλα!

Καλά τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά, αλλά σαν τα σκληροπυρηνικά SUV, που τα κάνουν όλα ίσιωμα δεν υπάρχει κάτι ανάλογο! Όπως το Toyota FJ Cruiser, το οποίο από το εργοστάσιο δεν μάσαγε πουθενά! Φανταστείτε το εικονιζόμενο το οποίο έχει βελτιωθεί και έχει μετατραπεί σε ένα pick up αυξημένων δυνατοτήτων.

Η μετατροπή αυτή έγινε από έναν λάτρη του μοντέλου που βρίσκεται στην Γιούτα των Η.Π.Α., ο οποίος και επενέβη κατά πολύ στο αμάξωμα του ιαπωνικού SUV. Βασικά στο εργοστασιακό FJ Cruiser, οι πίσω πόρτες άνοιγαν ανάποδα, (οι λεγόμενες suicide doors), ενώ στο βελτιωμένο απλά δεν ανοίγουν, έχοντας διαμορφώσει έτσι μια αποκλειστικά 2θέσια καμπίνα. Εν συνεχεία αφαιρέθηκε μέρος της οροφής και του χώρου αποσκευών και μπήκε η καρότσα. Ο βελτιωτής ανέφερε πως ακόμα έχει αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει για να ραφιναριστεί κάθε λεπτομέρεια.

Μεγάλη βελτίωση έγινε όμως και σε ότι αφορά τις ικανότητες εκτός δρόμου του ιαπωνικού μοντέλου. Σίγουρα δεν θα σας διέφυγαν οι θηριώδεις τροχοί των 43 ιντσών, ούτε τα μεγαλύτερα άκρα τους, αλλά και η χειροποίητη ανάρτηση. Χαρακτηριστικά χάρη στα οποία, από όπου κι αν περάσει το Toyota FJ Cruiser τα κάνει όλα ίσωμα. Συνδυαστικά βέβαια με τον ισχυρό 6κύλινδρο κινητήρα, χωρητικότητας 4 λίτρων, με ισχύ 304 ίππων και 453 Nm ροπής. Δώστε του βουνό και πάρτε του την ψυχή η φάση!

Get it on Google Play Download on the App Store