Mercedes-AMG E 63 λιώνει λάστιχα σε 15 δλ! (+video)

Όταν έχεις άλογα και χρήμα να ρέει, τότε έχεις και τη δυνατότητα να κάνεις τα πίσω ελαστικά σου… φιτίλια! Όπως ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης  Mercedes-AMG E 63 S, όπου χάρη στους 810 ίππους της, εξαϋλώνει μέσα σε ένα σύννεφο καπνού τα πίσω ελαστικά της.

Δείτε ακόμα: Μάθε παιδί μου burn out… με Honda S2000 (+videos)

Η συγκεκριμένη βελτιωμένη Mercedes-AMG E 63 S διαθέτει 207 επιπλέον ίππους από το εργοστασιακό μοντέλο το οποίο αποδίδει 603 ίππους, χάρη στον 4λιτρο twin turbo κινητήρα! Ο φακός «συνέλαβε» τη λευκή Mercedes να κάνει το μεγαλοπρεπές burn out κατά τη διάρκεια του event Bimmerworld. Ναι, είναι ειρωνικό μια Mercedes να τραβάει την προσοχή σε μια γιορτή για μοντέλα της BMW, αλλά νομίζουμε ότι το άξιζε και με το παραπάνω, μιας και το «κάπνισε» για τα καλά!

Ένα κοντινό πλάνο δείχνει πως τα πίσω ελαστικά σχεδόν έλιωσαν. Κι όπως υπολόγισε κι ένας θεατής του συγκεκριμένου βίντεο, το εν λόγω show κόστισε στον ιδιοκτήτη της Mercedes, 720 ευρώ. Όσο κάνουν δηλαδή δυο ελαστικά Michelin για τη συγκεκριμένη διάσταση, με τους παρατηρητές να εικάζουν πως πρόκειται για Pilot Sport, εξ ου και το συγκεκριμένο κοστολόγιο!

Δείτε ακόμα: Toyota C-HR 1.2 T ξεπερνά τις προσδοκίες στο δυναμόμετρο (+video)

Απολαύστε υπεύθυνα!

Get it on Google Play Download on the App Store