9χρονος κάνει burnout με την Mercedes του μπαμπά (+video)

Τα γονεϊκά καθήκοντα είναι ομολογουμένως μια δύσκολη υπόθεση. Ιδιαίτερα στον τρόπο που διαπαιδαγωγεί κανείς τα βλαστάρια του, αλλά και το κατά πόσο αποτελεί πρότυπο για αυτά. Ο κάτοχος μια Mercedes C63 AMG ελέγχεται και για τα δύο.

Η πρόθεσή του, για να μην είμαστε μονομιάς καταδικαστικοί, ήταν να χαρίσει στιγμές στον 9χρονο γιο του που θα τις θυμάται για μια ζωή. Ο τρόπος που αποφάσισε να το κάνει, είναι το ζήτημα. Προφανώς ο πιτσιρίκος ήθελε να βιώσει την εμπειρία των 457 ίππων και τον αβυσσαλέο βρυχηθμό του ατμοσφαιρικού V8 των 6.3 λίτρων. Κάπου εδώ αρχίζει να μπαίνει στην μέση το θέμα της διαπαιδαγώγησης που λέγαμε.

Δείτε ακόμα: Audi S4 τα βάζει με Bugatti Chiron! (+video)

Ο πατέρας πήρε αυτοκίνητο και τέκνο σε μια αλάνα, προκειμένου ο μικρός να κάτσει πίσω από το τιμόνι της κορυφαίας C-Class W204 και να εξαπολύσει τα 600 Nm της ροπής στους πίσω τροχούς. Κάτι που κατάφερε, με αρκετά μεγάλη επιτυχία. Οι αντιδράσεις, ωστόσο, που προκάλεσε το παρακάτω video είναι κάτι που ο ιδιοκτήτης της Mercedes δεν περίμενε – ή μπορεί και να το περίμενε, αλλά να μην τον ένοιαζε. Οι περισσότεροι έκαναν λόγο για ρεσιτάλ ανευθυνότητας και παροχή παραβατικών προτύπων σε ένα παιδί. Κάποιοι -λίγοι- δεν βρήκαν κάτι το μεμπτό στο όλο εγχείρημα, από την στιγμή που το αυτοκίνητο βρισκόταν εκτός δημοσίου δρόμου και σε άδειο χώρο, ενώ για τα της παραβατικής συμπεριφοράς αντέτειναν πως ο 9χρονος απλά πέρασε όμορφα με τον πατέρα του, δίχως να επηρεάζεται η ψυχοσύνθεσή του.

Διαβάστε επίσης: H Mercedes G-Class φέρνει τα «ίσια-ανάποδα» (+video)

Εσείς τι λέτε; Θα έπρεπε να παρέμβει η Πρόνοια και να προλάβει την εκκόλαψη ενός μελλοντικού παραβάτη του Κ.Ο.Κ., ή καλά έκανε ο άνθρωπος που έδωσε χαρά στον μικρό του γιο;

Get it on Google Play Download on the App Store