Άγιο είχε η κυρία με το Lexus! (+video)

Η οδηγός του λευκού Lexus NX είχε κυριολεκτικά άγιο, καθότι βρέθηκε να αιωρείται με το αυτοκίνητό της από τον πρώτο όροφο χώρου στάθμευσης στο Μαϊάμι.

Για καλή της τύχη, το πίσω μέρος του Lexus σηκώθηκε και σφηνώθηκε στο τσιμεντένιο τοιχίο της οροφής, κάτι που απέτρεψε από το να πέσει το NX με τη μούρη στο έδαφος και μάλιστα από σεβαστό ύψος.

Δείτε ακόμη: Lexus «ζωντάνεψε» και την «κοπάνησε»! (+video)

Σύμφωνα με τη μονάδα της Πυροσβεστικής, 11 άνδρες έλαβαν μέρος στον απεγκλωβισμό της οδηγού. Αρχικά δούλεψαν για να ασφαλίσουν και να σταθεροποιήσουν το όχημα ώστε να αποφευχθεί μια πτώση. Όταν σταθεροποιήθηκε το Lexus, ένας πυροσβέστης μπήκε από την πίσω πόρτα και έβγαλε την απρόσεκτη οδηγό.

Διαβάστε επίσης: Η Lexus παίζει «μεγάλη μπάλα» (+video)

Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε και ο απεγκλωβισμός της διήρκεσε περίπου μία ώρα. Η τύχη έπαιξε σίγουρα καθοριστικό παράγοντα, μιας και το πολυτελές SUV ουσιαστικά έμεινε στη θέση του μόλις για μερικά εκατοστά. Όσα απαιτούνταν για να σφηνώσει στην οροφή του γκαράζ! Όσον αφορά την κατάσταση του Lexus, έχει αρκετές υλικές ζημιές, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να ήταν και σε χειρότερη κατάσταση!

Get it on Google Play Download on the App Store