Άγιο είχε οδηγός ενός Honda Accord!(+video)

Άμα η τύχη είναι με το μέρος σου, ότι κι αν συμβαίνει πάντοτε θα βγαίνεις αλώβητος! Όπως ο οδηγός του Honda Accord που θα δείτε στο video παρακάτω, με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα σε μια κινητή γέφυρα στη Φλόριντα των Η.Π.Α.!

Για την ακρίβεια το ατυχές συμβάν συνέβη τον Οκτώβριο του 2021, αλλά πριν μερικές μέρες το video ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο οδηγός του ασημί Honda Accord προσπαθεί να διασχίσει τη γέφυρα όταν χτυπάει το καμπανάκι που ενημερώνει τους οδηγούς και τους πεζούς ότι ξεκινάει η διαδικασία ανύψωσής της. Ενώ όλα δείχνουν πως το ιαπωνικό μοντέλο θα περάσει αλώβητο, όπως ακριβώς και το ποδήλατο που είναι δίπλα του, ο οδηγός του σταματάει για έναν ανεξήγητο λόγο. Η πιο πιθανή εξήγηση είναι πως είχε κλείσει το άνοιγμα για την κυκλοφορία από την άλλη μεριά της γέφυρας.

Ωστόσο ο οδηγός του Accord έκατσε στο χειρότερο σημείο, αφού η γέφυρα συνέχισε να ανυψώνεται και αντίστοιχα να σηκώνεται και το πίσω μέρος του ιαπωνικού sedan. Για καλή του τύχη ένας μέρος από το εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου «πατάει» στο σταθερό σημείο της γέφυρας με αποτέλεσμα το κινούμενο μέρος της, να σπρώξει το αυτοκίνητο προς τα εμπρός. Ευτυχώς για εκείνον αλλά και το αυτοκίνητο δεν έγινε μεγαλύτερο κακό, πέρα από τη σίγουρα ζημιά που έγινε στο εμπρόσθιο τμήμα του Honda Accord. Όπως δήλωσε ο χειριστής της γέφυρας, ο οποίος απολύθηκε, δεν μπόρεσε να δει την ακινητοποίηση του Honda γιατί βρισκόταν σε «τυφλό» σημείο και δεν μπορούσε να γνωρίζει την ύπαρξή του. Δείτε το, ομολογουμένως, ανατριχιαστικό video!

Get it on Google Play Download on the App Store