Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου (+video)

Φαίνεται πως στην Αυστραλία η τεστοστερόνη ξεχειλίζει και κάποιοι οδηγοί είναι έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να χειροδικήσουν. Δεν εξηγείται αλλιώς το video που θα δούμε πιο κάτω, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα κάποιος να τρέχει ημίγυμνος και να επιτίθεται σε άλλον οδηγό.

Δείτε ακόμη: 19χρονος τρακάρει το supercar της αδερφής του! (+video)

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του Jeep Wrangler προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο σε ένα σημείο που δεν επιτρέπεται, κόβοντας για λίγο την ούτως ή αλλιώς αργή κίνηση των αυτοκινήτων. Αυτό εξόργισε κάποιον άλλον οδηγό, ο οποίος πήγαινε γυρεύοντας για καυγά και τελικά τον βρήκε.

Επιτέθηκε λοιπόν ημίγυμνος, στον οδηγό του Jeep, ο οποίος προσπάθησε να αμυνθεί φυσικά, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο. Τελικά, μετά από αρκετές γροθιές μπήκε και τρίτος στον καυγά, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο, καθώς ξάπλωσε τον κύριο που τα ξεκίνησε όλα.

Διαβάστε επίσης: Πυροβολεί Mercedes για να δει αν είναι αλεξίσφαιρη (+video)

Αυτά βλέπουμε και λέμε πως τελικά εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε εκκλησία, καθώς σε ανάλογη περίπτωση το πολύ πολύ να ρίχναμε καμιά μούντζα άντε και κανένα γαλλικό… Κακώς φυσικά, αλλά από τέτοιο ξύλο, μάλλον είναι καλύτερα. Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε πως οι εμπλεκόμενοι πυγμάχοι… είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Get it on Google Play Download on the App Store