«Άμπαλος» με BMW M2 τα είδε όλα… (+video)

Τα γρήγορα αυτοκίνητα θέλουν και ανάλογα χέρια και από ότι φαίνεται ο οδηγός αυτής της BMW M2 δεν τα είχε. Όλα ξεκίνησαν όταν μερικά supercars και σπορ αυτοκίνητα άρχισαν να αποχωρούν από το σημείο όπου είχαν δώσει ραντεβού για να συγκεντρωθούν, σε ακόμη ένα meeting.

Δείτε ακόμη: «Καίγοντας» ελαστικά αξίας 40.000 ευρώ! (+video)

Όταν λοιπόν έφτασε η σειρά του οδηγού της BMW M2 σε αυτό το υπέροχο Snapper Rocks Blue χρώμα, είπε να δώσει λίγο θέαμα στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί  και να μαγνητίσει τα βλέμματα φυσικά. Έτσι σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να σανιδώσει το γκάζι και να απελευθερώσει έτσι τα 370 άλογα της πισωκίνητης BMW M2. Ιδέα καθόλου καλή όπως αποδείχτηκε, καθώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έσκασε με δύναμη επάνω στο κράσπεδο της διαχωριστικής νησίδας. Το αυτοκίνητο φαίνεται να φεύγει από τον τόπο του ατυχήματος αλλά σίγουρα έχει ζημιά σε ζάντα προφυλακτήρα και δεν ξέρουμε και αν έχει και πρόβλημα στην πίσω δεξιά ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης: Μηνιαία συνδρομή για να οδηγείς όποια BMW θέλεις!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως εμείς είχαμε την τύχη να έχουμε στην κατοχή μας την BMW M2 για δοκιμή, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ και να την απολαύσετε σε εικόνες και videos. Όσο για το ατύχημα που περιγράψαμε, αυτό μπορείτε να το δείτε στο video πιο κάτω στο 1:50 δλ.

Get it on Google Play Download on the App Store