Αν έχεις τύχη διάβαινε… με quad (+video)

Τo quad bike είναι ένα είδος οχήματος το οποίο όταν βρίσκεται στον δρόμο δεν είναι στο στοιχείο του, αφού είναι φτιαγμένο για να οδηγείται και να προσφέρει χαρά και διασκέδαση σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Δείτε ακόμη: Έτσι θα κάνεις το αυτοκίνητό σου αμφίβιο (+video)

Πολλοί όμως τo χρησιμοποιούν και στον δρόμο με αποτέλεσμα να θέτουν τους εαυτούς τους σε κίνδυνο, καθώς η οδική του συμπεριφορά και τα ελαστικά του δεν είναι για… πολλά πολλά στην άσφαλτο.

Αυτό το έμαθε με σκληρό τρόπο και ο αναβάτης αυτού του quad, που θα δούμε στο video πιο κάτω να συγκρούεται πλαγιομετωπικά με ένα Dacia Duster. Προφανώς και μιλάμε 100% για δικό του λάθος, καθώς ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, η οποία είχε ως συνέπεια να χάσει τον έλεγχο και να καταλήξει στο αντίθετο ρεύμα.

Για καλή του τύχη ο τρόπος με τον οποίο συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο είχε ως συνέπεια να εκτιναχθεί από το κάθισμα του οχήματός του και να καταλήξει στο έδαφος, χωρίς έτσι να δεχθεί όλη τη σφοδρότητα από την σύγκρουση.

Διαβάστε επίσης: Έρευνα: Τι αυτοκίνητο έχουν οι επικίνδυνοι οδηγοί;

Ας ελπίσουμε πως στο εξής θα είναι πιο προσεκτικός και δεν θα επιχειρεί προσπεράσεις με το quad του και θα έχει ακόμη καλύτερο εξοπλισμό, εκτός από ένα κράνος.

https://www.youtube.com/watch?v=QsYPDaqkbHw

Get it on Google Play Download on the App Store