Ανωριμότητες «σπάνε» την μετάδοση Audi RS 6 (+video)

Τα αυτοκίνητα είθισται να είναι τα πρώτα που την «πληρώνουν» σε περιπτώσεις βλάβης, αλλά και οι οδηγοί δεν θα πρέπει να μένουν στο παρασκήνιο. Τρανό παράδειγμα το Audi RS 6 Avant προηγούμενης γενιάς που ακολουθεί.

Δείτε ακόμα: Το Audi RS 6 «εκτοξεύεται» στο 0-100 χλμ./ώρα (+video)

O 4.0λιτρος twinturbo V8 στέλνει 560 (για τη βασική) και 605 (για την Performance) ίππους στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου της ZF και του συστήματος quattro. Η μετάδοση είναι ικανή να αντεπεξέλθει στα 700 και 750 Nm της ροπής και να επιταχύνει το αμάξωμα των 1.950 κιλών στα πρώτα 100 χλμ./ώρα, εντός 3,9 δευτερολέπτων (3,7″ το Performance) και σε μια τελική ταχύτητα που ποικίλει από τα 250 εργοστασιακά χλμ./ώρα, στα 280 του προγράμματος Dynamic ή τα 305 χλμ./ώρα του Dynamic Plus (όλα τα νούμερα, ηλεκτρονικά περιορισμένα). Νούμερα ισχύος και επιδόσεων πολύ κοντά στον τρομερό αντικαταστάτη του.

Όσο καλοσχεδιασμένο και μελετημένο να είναι ένα αυτοκίνητο, όμως, αν η ικανότητα/νοημοσύνη/κριτική ικανότητα του οδηγού δεν βρίσκεται στα αντίστοιχα επίπεδα, τα αποτελέσματα συνήθως είναι καταστροφικά.

Διαβάστε επίσης: Audi RS 6 1.012 ίππων πάει με 328 χλμ./ώρα (+video)

Η όρεξη του συγκεκριμένου για «σβούρες», προκειμένου να ξεκλέψει μερικά views από την ανάρτηση του σχετικού video, του γύρισε «μπούμερανγκ». Τελικώς, αρκέστηκε στο να μαζεύει τα σπασμένα κομμάτια της μετάδοσης και τις ιδιαιτέρως καυστικά «βραβεία», στον τομέα των σχολίων

 

Get it on Google Play Download on the App Store