Απίστευτο time lapse video με την αναπαλαίωση Porsche 911!

Η αναπαλαίωση ιστορικών αυτοκινήτων έχει επανέλθει στο προσκήνιο, κυρίως χάρις στην μόδα του restomodding. Βέβαια άλλο η προσαρμογή/μίξη σύγχρονων μηχανικών μερών με αυθεντικών, άλλο η παλιά καλή αναπαλαίωση. Σαν αυτή που θα δούμε να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας.

Δείτε ακόμα: Ανεπανάληπτη Singer-Williams 911 αξίας 2 εκατομμυρίων!

Η DIY ειδικεύεται στην αποκατάσταση παλαιών αυτοκινήτων, έχοντας μπει δυναμικά και στον κλάδο του restomod. Για την Porsche 911 δεν χρειάζονται συστάσεις. Η Ιστορία έχει φροντίσει για το παράστημα του γερμανικού sportscar στην σύνθεση της κουλτούρας. Δεν είναι τυχαίο που το όλο ρεύμα του restomodding ξεκίνησε από την 911 και τις θεσπέσιες δημιουργίες της Singer.

Διαβάστε επίσης: Έδωσε 2,7 εκατομμύρια για Porsche 911 που δεν μπορεί να κυκλοφορήσει

Στην προκειμένη πρόκειται για μια 1ης γενιάς, την οποία ο Jeff -ο ιδιοκτήτης της- φρόντισε να μετατρέψει σε 2.7 RS ολομόναχος, στο γκαράζ του! Ούτως ή άλλως η διαδικασία αναπαλαίωσης ενός τέτοιου αυτοκινήτου παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, πόσω μάλλον όταν εκτελείται από 1 και μόνο άτομο. Και εμείς έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε πώς τα κατάφερε, μέσα σε ένα time lapse video που συμπυκνώνει μήνες δουλειές μέσα σε 4 λεπτά.

https://www.facebook.com/interestingengineering/videos/2229693330433692/

Get it on Google Play Download on the App Store