Από σμπαράλια… «εκθεσιακό» σε 10 μέρες! (+video)

Ο Ρώσος φανοποιός Arthur Tussik είναι ο αγαπημένος μας εδώ στο autogreeknews.gr καθώς τα videos του μας θυμίζουν πάντοτε πως πίσω από ένα «εκθεσιακό» μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, μπορεί να κρύβετε ακόμη και ένα… αγνώριστο τρακαρισμένο, όπως αυτή η Mercedes C-Class που βλέπουμε πιο πάνω.

Δείτε ακόμη: Γδύνοντας το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου (+video)

Μία Mercedes η οποία έφτασε στις εγκαταστάσεις του Arthur Tussik σε άθλια κατάσταση, με σοβαρό χτύπημα στο εμπρός μέρος και αρκετή ζημιά στο πλάι και πίσω και τελικά μέσα σε δέκα ημέρες, σύμφωνα με τον ίδιο τον φανοποιό, έγινε σαν καινούργια. Ο ίδιος ο Arthur λέει πως χρειάστηκε πέντε ημέρες για τη… φαναρτζοδουλειά και άλλες πέντε ημέρες για το βάψιμο του αυτοκινήτου.

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικά καλό, τουλάχιστον όσο μπορούμε να δούμε από ένα video, με το χρώμα να είναι σωστό (το λευκό βέβαια δεν είναι και τόσο δύσκολο, ειδικά όταν έχουμε ένα καινούργιο αυτοκίνητο) και οι αρμοί δεν παρουσιάζουν διαφορές.

Διαβάστε επίσης: ΒΜW 7άρα για «πέταμα», έγινε… «αγρατσούνιστη» (+video)

Όπως έχουμε ξαναπεί σκοπός των συγκεκριμένων videos με επιδιορθώσει τρακαρισμένων αυτοκινήτων είναι να ενημερώνονται οι αναγνώστες μας για τις εργασίες επιδιόρθωσης που απαιτούνται αλλά και για να είναι προσεκτικοί όταν ελέγχουν ένα «ατρακάριστο» αυτοκίνητο προς αγορά.

Get it on Google Play Download on the App Store