Απόδραση στη Νέα Υόρκη με Delta Integrale (+video)

Στις μέρες εγκλεισμού που διάγουμε, κάθε νοερή απόδραση αποτελεί βάλσαμο στην ψυχή. Αν περιλαμβάνει και Lancia Delta Integrale, προσεγγίζει το ιδανικό.

Δείτε ακόμα: Αγέραστη Lancia Delta Integrale 2.0 HF Turbo (+video)

Ο Magnus Walker είναι γνωστός συλλέκτης αυτοκινήτων, κυρίως Porsche. Στο γκαράζ του συναντάμε επίσης BMW M1, Lancia Delta S4 Stradale και Peugeot 205 T16. Ακόμα πιο γνώριμα είναι τα video που γυρίζει, με μπόλικη καλλιτεχνική έμπνευση και πάντα τα αυτοκίνητα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Όχι με τέρμα γκάζι ή τα ελαστικά να αναζητούν πρόσφυση. Βόλτες που βοηθούν το μυαλό να ταξιδέψει. Μία τέτοια, στο κέντρο της Νέας Υόρκης και με ντίβα την θρυλική Integrale, θα παρακολουθήσουμε ευθύς αμέσως.

Διαβάστε επίσης: Η Lancia Delta Integrale του Σταύρου Νιάρχου!

Πριν η «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» εξελιχθεί στο επίκεντρο της πανδημίας και μπει σε λήθη, ο Walker πήρε την Delta του για μια βραδινή γύρα στους πολύβουους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον ιταλικό μύθο σε ειδικές διαδρομές και χώματα, όμως το πρωτόγνωρο θέαμα μιας Integrale μέσα στα φώτα της Νέας Υόρκης δημιουργεί μια εικαστική αντίθεση που, πραγματικά, δίνει τροφή για όνειρα.

Get it on Google Play Download on the App Store