Audi RS 6 1.012 ίππων πάει με 328 χλμ./ώρα (+video)

Το Audi RS 6 Avant είναι ένα μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, που από το εργοστάσιο είναι προικισμένο με έναν πανίσχυρο 4λιτρο κινητήρα απόδοσης 605 ίππων. Χρειάζεται μόλις 3,7 δλ. για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα και έχει τελική 250 χλμ./ώρα, ηλεκτρονικά περιορισμένη, ή 300 χλμ./ώρα χωρίς τον κόφτη.

Σας κόβουν την ανάσα τα παραπάνω νούμερα; Φανταστείτε τι θα πάθετε μόλις δείτε το video με το συγκεκριμένο RS 6 που αποδίδει 1.012 ίππους και 1.107 Nm ροπής!

Δείτε ακόμα: Audi RS6+ με 705 άλογα πετάει στην Autobahn (+video)

Το δημοφιλές ολλανδικό κανάλι στο YouTube, AutoTop NL, το οποίο όπως δηλώνουν οι δημιουργοί του δεν ενδιαφέρονται για οικολογικά και «πράσινα» αυτοκίνητα (εκτός κι αν είναι εξαιρετικά γρήγορα), αρέσκεται να δοκιμάζει πολύ δυνατά αυτοκίνητα. Αυτή τη φορά έβαλαν στο χέρι αυτό το βελτιωμένο Audi RS 6. Ο τυχερός δοκιμαστής οδηγεί το γερμανικό station wagon επιδόσεων σε τμήματα της Autobahn που δεν έχουν όριο ταχύτητας, δοκιμάζοντας έτσι τη δυνατότητα του αυτοκινήτου να «πιάσει» τη μέγιστη ταχύτητα στο κοντέρ.

Ο ήχος από τον 4λιτρο κινητήρα είναι μεθυστικός, με τη βελόνα του ταχυμέτρου να ξεπερνάει με άνεση τα 300 χλμ./ώρα κατά τη διάρκεια του video.

Get it on Google Play Download on the App Store