Audi S8 vs Fiat Coupe, BMW M3 και Audi S6 (+video)

Το κορυφαίο προγενέστερο Audi A8, το S8 Plus παραμένει ένα άκρως ισχυρό και ταχύτατο μεγάλο αυτοκίνητο, το οποίο προσφέρει απλόχερα τα πάντα. Ωστόσο, πολύ σπάνια θα το αγοράσει κανείς για να κάνει κόντρες και ίσως να μην το οδηγήσει και ποτέ αφού θα υπάρχει ο… σοφέρ. Και όμως ο κάτοχος ενός τέτοιου αυτοκινήτου έλαβε μέρος σε αγώνες ταχύτητας και τα έβαλε με διάφορα μοντέλα στο 800άρι.

Δείτε ακόμη: Γιαγιά φύλαγε σε γκαράζ σπάνια Lamborghini Countach!

Όπως αναφέρεται στο βίντεο, το Audi S8 Plus είναι με τους 605 ίππους, που σημαίνει ότι πρόκειται για το εργοστασιακό μοντέλο με τον V8 κινητήρα των 4.0 λτ. με τα 750 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει τη limo των δύο τόνων από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα. Βέβαια στην ευθεία που γίνονται οι κόντρες αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα. Δίπλα του τοποθετούνται διάφορα πανίσχυρα μοντέλα, όπως είναι ένα βελτιωμένο Fiat Coupe 20V Turbo με 586 ίππους, μια BMW M3 E92 Coupe με 680 ίππους από την G-Power και ένα Audi S6 με 700 ίππους.

Απολαύστε στο παρακάτω βίντεο τις αστραπιαίες επιταχύνσεις και τους μεθυστικούς ήχους που βγαίνουν από τις εξατμίσεις και τους κινητήρες των αυτοκινήτων.

Δείτε ακόμη: Γιατί τα πίσω φώτα είναι κόκκινα;

Get it on Google Play Download on the App Store