Αυτά κάνεις όταν σου λείπουν οι Dukes! (+video)

Μια οδηγός στη Φλόριντα πέρασε με το Toyota Camry της πάνω από μία σειρά σταθμευμένων αυτοκινήτων έξω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων!

Τους Dukes of Hazzard θύμισε η οδηγός στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, με το ακροβατικό που έκανε με το αυτοκίνητό της έξω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και στην συνέχεια έπεσε πάνω σε άλλα σταθμευμένα οχήματα!

Δείτε ακόμα: Ποιοι οδηγοί προκαλούν τα περισσότερα ατυχήματα;

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στο Crystal Ford Lincoln, στην περιοχή Crystal River της Φλόριντα. Όπως βλέπετε και στο βίντεο, όλα έδειχναν ότι η μέρα κυλά όπως όλες οι καθημερινές, όταν οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ένα ιπτάμενο Toyota Camry, να περνά πάνω από δεκάδες αυτοκίνητα στη σειρά. Η τολμηρός οδηγός του Camry απογείωσε το αμάξι της, για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί και αφού ολοκλήρωσε την «πτήση» της, δυστυχώς κατέληξε πάνω σε δύο άλλα αυτοκίνητα. Όπως ανέφερε και στον Σερίφη που έκανε την έρευνα του ατυχήματος, η οδηγός ένιωσε αδιαθεσία κι έντονη ζαλάδα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του Toyota της και να το… απογειώσει!

Διαβάστε επίσης: Σώθηκε με το MR2 και έστειλε ευχαριστώ στη Toyota

Το ευτύχημα ήταν ότι ενώ η αντιπροσωπεία ήταν γεμάτη κόσμο, δεν τραυματίστηκε κανείς, πέρα από την οδηγό (ευτυχώς ελαφρά) που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για μια παρακολούθηση! Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Toyota Camry ταξίδεψε στον αέρα, 42 ολόκληρα μέτρα!

Get it on Google Play Download on the App Store