Αυτή την περιποίηση αξίζει μια Lamborghini Veneno!

Όταν κάποιος έχει στη κατοχή του μια από τις εννέα Lamborghini Veneno Spyder που έχουν κατασκευαστεί, είναι λογικό να την προσέχει σαν τα μάτια του! Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω δείτε μια απολαυστική περιποίηση του μοναδικού μοντέλου.

Η Topaz Detailing δημοσίευσε ένα βίντεο όπου καταγράφεται όλη η διαδικασία περιποίησης και προστασίας της Lamborghini Veneno.

Δείτε ακόμα: Νέα πισωκίνητη Lamborghini Huracan EVO 610 PS

Αυτή ξεκινάει από τον επιμελή καθαρισμό των τροχών, με ειδικά καθαριστικά και βούρτσες από τρίχα αλόγου. Έπειτα, το αμάξωμα βρέχεται με ειδικά φιλτραρισμένο νερό, με τον καθαρισμό να συνεχίζεται με τις βούρτσες σε επιμέρους σημεία του αμαξώματος. Μετά σειρά έχει ο ειδικός αφρός, με τον οποίο ψεκάζεται όλο το αμάξωμα και ακολουθεί τρίψιμο με συγκεκριμένο γάντι. Αυτό έχει κατασκευαστεί από μαλλί αρνιού και είναι εξαιρετικά μαλακό! Αφού ξεβγαλθεί η εντυπωσιακή Veneno, τότε μπαίνει στον αφιερωμένο χώρο για detailing. Εκεί οι τροχοί καθαρίζονται ξανά, γυαλίζονται και γίνεται η όποια διόρθωση χρώματος απαιτείται.

Διαβάστε επίσης: Έφτιαχναν ρέπλικα και πήραν δώρο κανονική Lamborghini! (+video)

Το απίστευτο του θέματος είναι πως καθαρίζονται με ατμό τα άκρα των τροχών, αλλά και το σύστημα πέδησης! Εξίσου λεπτομερής είναι κι ο καθαρισμός του εσωτερικού. Κερασάκι στην τούρτα η τοποθέτηση ενός διάφανου αυτοκόλλητου βινυλίου, το οποίο προστατεύει το αμάξωμα της Lamborghini. Να θυμίσουμε πως η Lamborghini Veneno εξοπλίζεται με τον κινητήρα της Aventador, έναν V12 6.5 λίτρων που αποδίδει 750 ίππους και 690 Nm ροπής! Το 0-100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση μόλις 2,9 δλ., ενώ η τελική φτάνει έως τα 355 χλμ./ώρα!

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store