BMW 325i E30 vs Honda Civic EF: Μάχη άλλων εποχών (+video)

Βλέποντας αυτό το video σίγουρα η καρδιά σας θα χτυπήσει δυνατά καθώς στην θέα του Honda Civic EF αλλά και της BMW Σειρά 3 Ε30 σίγουρα δεν θα μείνετε ασυγκίνητοι, ειδικά αν είστε ηλικιακά κοντά στα 40. Πρόκειται για ένα video το οποίο ετοίμασαν οι άνθρωποι του καναλιού «Driving Line» και στο οποίο θα δούμε δύο από τα πλέον θρυλικά αυτοκίνητα της εποχής να μάχονται στα χέρια των οδηγών τους.

Δείτε ακόμη: Άτυχος ή… άμπαλος ο οδηγός του Honda Civic Type R; (+video)

Φυσικά δεν πρόκειται τόσο για μία μάχη απόλυτου χρόνου, όσο για μία σύγκρουση η οποία θέλει να παίξει την σπίθα που θα ανάψει την φωτιά των κλασσικών συζητήσεων ανάμεσα σε petrolheads όπως «ευρωπαϊκό ή ιαπωνικό», «προσθιοκίνητο ή πισωκίνητο». Εξάλλου και τα δύο αυτοκίνητα δεν είναι «μαμά» επομένως δεν μπορούμε να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, ενώ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και τις οδηγικές ικανότητες των ιδιοκτητών τους.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται BMW 3 (E30) με μοτέρ σκέτη ιεροσυλία…

Για την ιστορία θα πούμε πως ταχύτερο στην πίστα ήταν το Honda Civic EF. Ας πατήσουμε όμως το «Play» στο video που ακολουθεί και ας απολαύσουμε δύο διαχρονικά αυτοκίνητα, δύο κλασικά σχέδια που μεσουράνησαν τέλη δεκαετίας 1990.

Get it on Google Play Download on the App Store