BMW M4 στο χαντάκι… (+video)

Φαίνεται πως κάτι έχουν πάθει τελευταία οι οδηγοί των BMW M. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως μόλις εχθές είδαμε έναν οδηγό BMW M2 να καταλήγει επάνω σε νησίδα και σήμερα θα δούμε άλλον έναν με BMW M4 Convertible αυτή την φορά, να μην μπορεί να στρίψει και να καταλήγει στο χαντάκι…

Δείτε ακόμη: «Καίγοντας» ελαστικά αξίας 40.000 ευρώ! (+video)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε από το video και σε αυτή την περίπτωση, όπως και στην προηγούμενη με την BMW M2, ο οδηγός έφευγε από car meeting και μάλιστα προσπαθούσε να ακολουθήσει μία Lamborghini Huracan. Φαίνεται πως ο οδηγός της BMW το παράκανε με το γκάζι και είχε αρκετά παραπάνω χλμ./ώρα από αυτά που μπορούσε να αντέξει το αυτοκίνητο στην συγκεκριμένη στροφή και τελικά κατέληξε στο χαντάκι.

Οι ζημιές που έγιναν στο αυτοκίνητο από αυτή την έξοδο δεν είναι ανεπανόρθωτες αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την ζημιά στον εγωισμό του οδηγού. Σε κάθε περίπτωση όλα τα αυτοκίνητα έχουν τα όριά τους και οφείλουμε να τα σεβόμαστε, αλλιώς θα έχουμε τέτοια κατάληξη και χειρότερη.

Διαβάστε επίσης: Πυροβολεί Mercedes για να δει αν είναι αλεξίσφαιρη (+video)

Για την ιστορία να πούμε πως η BMW M4 εφοδιάζεται με 6κύλινδρο μοτέρ M TwinPower Turbo απόδοσης 431 ίππων και 450 ίππων στο Competition Package. Για το 0-100 χλμ./ώρα η έκδοση Convertible χρειάζεται μόλις 4,4 δλ. (4,3 δλ. με το αυτόματο κιβώτιο).

Get it on Google Play Download on the App Store