Δείτε τι να ΜΗΝ κάνετε σε μια πίστα! (+video)

Το πήρατε απόφαση να «μπείτε» σε μια πίστα και να δείτε τι «χέρια» έχετε! Το άγχος είναι δεδομένο ειδικά αν το κάνετε για πρώτη φορά και ίσως να χρειαστείτε μερικές συμβουλές. Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένας καλός οδηγός που θα σας δείξει τι δεν πρέπει να κάνετε αν θέλετε να βγείτε αλώβητοι!

Ένας προορισμός που αποτελεί τη Μέκκα αυτών που λατρεύουν τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες είναι το Nurburgring των 22 χλμ. Ένα από τα ελάχιστα μέρη που μπορείς να πας με το καθημερινό σου αυτοκίνητο και να νιώσεις την έξαψη του να τρέχεις σε μια πίστα. Και πόσο δε μάλλον σε μια θρυλική! Όμως όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω ορισμένοι οδηγοί γίνονται αρκετά επιθετικοί και επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τη δική τους σωματική ακεραιότητα (και των αυτοκινήτων τους βεβαίως), όσο και των άλλων οδηγών. Το βίντεο εστιάζει κυρίως σε οδηγούς που είναι τρομερά ανυπόμονοι και βιάζονται να περάσουν πιο αργά αυτοκίνητα και πιέζουν πολύ. Αρκετοί μάλιστα δεν διστάζουν να πατήσουν και χώμα για να ολοκληρώσουν το προσπέρασμα.

Υπάρχουν όμως και ορισμένα πλάνα που αναδεικνύουν τους κινδύνους από την ύπαρξη μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων την ίδια χρονική στιγμή, μιας κι ο αναβάτης δεν μπορεί να δει σε κάθε περίπτωση τι υπάρχει δίπλα του και ειδικά στο μέσο της στροφής. Συγκεκριμένα, ένα πλάνο δείχνει μια μοτοσυκλέτα να προσκρούει σε αυτοκίνητο που προσπάθησε να το περάσει από την εξωτερική. Απολαύστε υπεύθυνα!

Get it on Google Play Download on the App Store