Έχασε τον έλεγχο του Lexus με 260 χλμ./ώρα! (+video)

Τύχη βουνό είχε ένας οδηγός ενός Lexus LS460, ο οποίος έτρεχε σαν μανιακός στους δρόμους της Εσθονίας, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και εν συνεχεία να τουμπάρει, αλλά ευτυχώς την γλύτωσε με μερικές γρατσουνιές.

Σύμφωνα με τις αρχές ο οδηγός, ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του την ανάπτυξη της ιλιγγιώδους ταχύτητας, είχε αγγίξει την ταχύτητα των 260 χλμ./ώρα!

Δείτε ακόμη: Γυναίκα στουκάρει το αμάξι του συζύγου της!

Αφού πέτυχε την πολύ υψηλή αυτή ταχύτητα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο το αυτοκίνητο άρχισε να ολισθαίνει, με τον οδηγό να αρχίζει να κάνει ανάποδο τιμόνι, αλλά με τέτοια ταχύτητα ούτε ο… Lewis Hamilton δεν θα το έσωνε. Στο βίντεο, που θυμίζουμε ο ίδιος ο οδηγός το βιντεοσκοπούσε, ακούγεται το πολυτελές μοντέλο να πλαγιολισθαίνει για περίπου 8 δλ. μέχρι να πέσει σε μια έκταση με γρασίδι και να φέρει τις τούμπες του. Το LS460 «έκατσε» με την οροφή, αλλά ο οδηγός δεν δείχνει σοκαρισμένος με ότι έχει συμβεί, τουναντίον πιάνει αμέσως το κινητό του για να δει αν «γράφει» ακόμα!

Διαβάστε επίσης: Περιπολικό σε καταδίωξη καταλήγει στον γκρεμό! (+video)

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τον τόπο του ατυχήματος αποκαλύπτουν τα σημάδια των ελαστικών, καθώς και το Lexus που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου. Βέβαια αναλογιζόμενοι την μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα, αν δεν υπήρχε αυτό το driftαρισμα για αρκετά μέτρα, κάτι που μείωσε την ταχύτητα του αυτοκίνητου, βγαίνοντας από το δρόμο με ελαφρώς μειωμένη ταχύτητα. Αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πολύ άσχημα και για το αυτοκίνητο και για τον οδηγό.

Get it on Google Play Download on the App Store