Ο χειρότερος στο παρκάρισμα οδηγός του πλανήτη; (+video)

Έχουμε δει διαφόρων ειδών «μάστορες» πίσω από το τιμόνι. Είτε πρόκειται για τον έλεγχο του οχήματος, είτε για βλακώδεις και άκρως επικίνδυνες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Καθείς δυνατός υποψήφιος για τον τίτλο του χειρότερου οδηγού στον πλανήτη. Όμως κάτι μας λέει ότι σήμερα έχουμε το απόλυτο φαβορί.

Δείτε ακόμα: Νέα οδηγός περνάει μέσα από τζαμαρία ενώ αγοράζει αυτοκίνητο (+video)

Στην πόλη Huaihua της περιφέρειας Hunan στην Κίνα, ένας οδηγός ήθελε να παρκάρει το SUV του. Το μοντέλο δεν διακρίνεται ξεκάθαρα από το πλάνο, όμως φαίνεται ότι είναι μπόλικο σε διαστάσεις – κατά πάσα πιθανότητα 4,5 μέτρα και άνω. Η θέση στάθμευσης είχε τον απαραίτητο χώρο, με παρκαρισμένα στη μία πλευρά και ένα τρέιλερ στην άλλη. Υπό κανονικές συνθήκες, η όλη διαδικασία είναι μια μανούβρα υπόθεση – άντε δύο, σε περίπτωση που κάνεις μια μπροστά για να είσαι σίγουρος πως περνάει άνετα στην όπισθεν. Ενδεχομένως το λευκό SUV να διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας. Με λίγα λόγια, υπόθεση λίγων δευτερολέπτων είναι. Υπό κανονικές συνθήκες…

Στην προκειμένη, ο «χεράς» κάνει ούτε λίγο-ούτε πολύ 15 φορές μπρος-πίσω και τελικά δεν καταφέρνει να παρκάρει! Μάλιστα, αντίστοιχα σπιρτόζος αποδεικνύεται κι ένας περαστικός που πήγε να βοηθήσει, ο οποίος σε κάποια φάση σπρώχνει το αυτοκίνητο -μαζί με τον οδηγό φυσικά- για να στρίψει το πίσω μέρος! Προσέξτε: δεν σπρώχνουν το τρέιλερ. Επιχειρούν να μετατοπίσουν το SUV.

Διαβάστε επίσης: Μεθυσμένος τρακάρει αστυνομικό και ζητάει και τα ρέστα! (+video)

Τελικά φεύγει από το σημείο και πηγαίνει πιο μπροστά, όπου υπάρχουν δυο ελεύθερες θέσεις – οι οποίες προφανώς δεν του έκαναν όταν μπήκε στο πάρκινγκ. Τι κάνει εκεί ο άνθρωπος; «Πετάει» το αυτοκίνητο κάθετα, καταλαμβάνοντας και τις δυο θέσεις!

Get it on Google Play Download on the App Store