Έκανε το μάγκα σε τρακτέρ και την πάτησε (+video)

Η οδήγηση θέλει μεγάλη προσοχή, ηρεμία και ψυχραιμία γιατί οι προκλήσεις είναι πολλές, όμως κάποιες φορές τα νεύρα σπάνε και η κατάσταση μπορεί εύκολα να ξεφύγει. Όπως έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπου ο οδηγός μιας Mercedes E-Class στέισον βάγκον πήγε να το παίξει μάγκας στον οδηγό του τρακτέρ, αλλά ο τελευταίος τελικά δεν… μάσησε.

Δείτε ακόμα: Το αυτοκίνητο που ταπείνωσε την αστυνομία (+video)

Όπως μπορούμε να δούμε από το βίντεο, ο οδηγός της Mercedes προσπερνάει πατώντας επίμονα κόρνα στον οδηγό του τρακτέρ. Κατόπιν πλακώνεται στα φρένα και ο οδηγός του τρακτέρ βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα, γιατί μπορεί να μην προλάβαινε να φρενάρει. Ο εριστικός οδηγός της Mercedes ξαναβγαίνει μπροστά του, πατάει πάλι φρένα και το θηριώδες αγροτικό όχημα κολλάει πίσω από το μεγάλο στέισον βάγκον, προκαλώντας του ζημιά.

Μετά από το τρακάρισμα, σταματούν και οι δύο, ενώ ο οδηγός της Ε-Class κατεβαίνει για να ζητήσει τα ρέστα. Αναφέρεται ότι ο οδηγός του τρακτέρ λέει «Μπράβο, έχω καταγράψει τα πάντα», ενώ του απαντάει ο άλλος οδηγός «Το ίδιο και εγώ».

Δείτε ακόμα: Σωστό ή λάθος το φρενάρισμα με τον κινητήρα;

Το τι προηγήθηκε πριν από την προσπέραση δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο η απόφαση του οδηγού της Mercedes να παίξει με τα φρένα του τρακτέρ αλλά και με τα νεύρα του οδηγού του, σίγουρα δεν ήταν η πιο σωστή. Τώρα και οι δύο θα έχουν τρεχάματα με τις ασφαλιστικές και την αστυνομία.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store