Έθαψε Γερμανικό, Ιαπωνικό και Ρώσικο αυτοκίνητο! (+video)

Πολλές φορές έχουμε βρεθεί να συζητάμε για τα αυτοκίνητα, την αντοχή τους στις κακουχίες και τις λαμαρίνες τους και να λογομαχούμε για το ποια μάρκα ή ποια χώρα βγάζει τα πιο γερά αυτοκίνητα. Προκειμένου λοιπόν να δούμε πιο από τα παλιά αυτοκίνητα ήταν το πιο… αλεξίσφαιρο το κανάλι του youtube Garage 54 ENG πήρε τρία μοντέλα και τα έθαψε για ένα χρόνο.

Δείτε ακόμη: Στην παραγωγή το Lada Vesta Sport

Μάλιστα επίλεξε τρία μοντέλα διαφορετικής καταγωγής, προκειμένου να δούμε ποια… σχολή είχε καλύτερη λαμαρίνα και τα πιο ανθεκτικά αυτοκίνητα στην κακομεταχείριση. Έτσι, φύτεψε… στη γη ένα Audi, ένα Toyota και ένα Lada, τα οποία μετά από έναν χρόνο θα τα ξεθάψει για να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι το κάθε ένα.

Όπως μας εξηγεί και ο πρωταγωνιστής του videο, θέλησε να κάνει το ίδιο εγχείρημα και παλιότερα, αλλά δυστυχώς, το αυτοκίνητο που είχε θάψει το έκλεψαν. Αυτή την φορά όμως διάλεξε μία ιδιωτική περιοχή η οποία είναι φυλασσόμενη και προφανώς ελπίζει πως κανείς δεν θα μπορέσει να κλέψει τα αυτοκίνητα αυτή την φορά.

Διαβάστε επίσης: Rezvani TANK, όνομα και πράγμα (+video)

Εμείς φυσικά παρακολουθούμε το συγκεκριμένο κανάλι και όταν δημοσιευθεί το video με το… ξεθάψιμο των αυτοκινήτων θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να δούμε ποιο από τα τρία μοντέλα θα είναι τελικά σε καλύτερη κατάσταση – προφανώς το video έχει γυριστεί καιρό πριν και οσονούπω θα έχουμε και το νέο video.

Get it on Google Play Download on the App Store