Έτσι γίνονται «σκυλιά» τα Suzuki εκτός δρόμου (+video)

Δεν αποτελεί δα κανένα κρυμμένο μυστικό το γεγονός πως τα αυτοκίνητα της Suzuki με εκτός δρόμου προσανατολισμούς, είναι από τα πιο ανθεκτικά και αξιόπιστα που μπορεί να αγοράσει κανείς. Ακόμα και το Vitara, το οποίο πλέον συγκαταλέγεται στα SUV, βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του από πλευράς εκτός δρόμου δυνατοτήτων. Για το νέο Jimny αρκεί να παρακολουθήσετε αυτό το video, ενώ για το θρυλικό Samurai ούτε λόγος.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet 140 PS 2WD

Η ιαπωνική εταιρία μας αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο εφοδιάζει τα αυτοκίνητά της με τα προσόντα, που τα καθιστούν συνώνυμα του off roading. Στην προκειμένη βλέπουμε τις αναρτήσεις, τους άξονες και το σασί του Jimny να υποβάλλονται σε εξαντλητικό τεστ αντοχής κραδασμών, προσομοιώνοντας πορεία εκατοντάδων χιλιομέτρων σε κακοτράχαλα εδάφη – συνθήκες, δηλαδή, που ρεαλιστικά δεν πρόκειται να συναντήσει ποτέ στην ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Που και πόσο πωλείται καινούργιο το Suzuki Samurai;

Ο υπερσύγχρονος εξομοιωτής βασανίζει το «σκληροτράχηλο» Suzuki, με τους μηχανικούς της ιαπωνικής εταιρίας εν συνεχεία να εξετάζουν το πλαίσιο και τις αναρτήσεις για τυχόν εμφάνιση ρωγμών. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, μέχρι να διαβεβαιωθούν πως το αυτοκίνητο είναι πρακτικά «αλεξίσφαιρο», απέναντι ακόμα και στην πλέον εντεταμένη κακομεταχείριση.

https://www.facebook.com/SuzukiGlobalOfficial/videos/284085322303125/

Get it on Google Play Download on the App Store