Φέρνοντας στα… ίσια του ένα Subaru Outback (+video)

Ο Ρώσος φανοποιός Arthur Tussik μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν με τις επισκευές του, καθώς μέσα από τα videos του μας παρουσιάζει ολόκληρη την διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος και μάλιστα πολύ αναλυτικά. Έτσι, μπορούμε να έχουμε μία ιδέα για το πώς γίνεται μία επιδιόρθωση ενός τρακαρισμένου αυτοκινήτου, αλλά και να είμαστε περισσότερο υποψιασμένοι όταν ψάχνουμε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμη: Από σμπαράλια… «εκθεσιακό» σε 10 μέρες! (+video)

Αυτή την φορά θα τον δούμε να επισκευάζει ένα Subaru Outback το οποίο έχει χτυπηθεί από την πλευρά του συνοδηγού στις πόρτες, οι οποίες απουσιάζουν, ενώ χρειάζεται και κάποιες ακόμη μικροδιορθώσεις. Όπως μας ενημερώνει ο Arthur, ο πελάτης (ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου) του έφερε δύο πόρτες στο ίδιο χρώμα και έναν προφυλακτήρα, έτσι αυτός θα πρέπει να κάνει τις απαραίτητες επιδιορθώσεις στο σασί του αυτοκινήτου, προκειμένου να ολοκληρώσει με την τοποθέτηση θυρών και προφυλακτήρα την επισκευή.

Διαβάστε επίσης: Τρακαρισμένο Audi Q5 έγινε «σαν καινούργιο» σε δέκα μέρες (+video)

Δείτε λοιπόν την επιδιόρθωση του Subaru Outback στο video που ακολουθεί πιο κάτω και θα δείτε πως ο Arthur έδωσε μια… δεύτερη ευκαιρία στο ιαπωνικό μοντέλο.

Get it on Google Play Download on the App Store