Ferrari 488 δεν ξεφεύγει από Opel Kadett! (+video)

Σίγουρα πλέον είναι πολύ σπάνιο να δεις ένα Opel Kadett στον δρόμο. Ακόμα πιο σπάνιο είναι φυσικά να δεις μία Ferrari 488 να περνά δίπλα σου… Το να δεις όμως και τα δύο αυτά αυτοκίνητα να κυνηγιούνται εμπρός σου, δεν είναι απλώς σπάνιο αλλά… ανεπανάληπτο.

Δείτε ακόμη: Ξέρεις να οδηγείς σε αυτοκινητόδρομο; (+video)

Όλα ξεκίνησαν όταν τα δύο αυτοκίνητα έφυγαν από μία συνάντηση petrolheads η οποία έλαβε χώρα στο Zandvoort. Ο οδηγός της Ferrari άρχισε να αυξάνει την ταχύτητά του αλλά λίγο μετά ένιωσε την καυτή… ανάσα του Opel Kadett.

Ενός Opel Kadett το οποίο δεν είχε τίποτα εξωτερικά που να σε κάνει να καταλαβαίνεις πως είναι βελτιωμένο και όπως φάνηκε το μοτέρ που έχει κάτω από το καπό του (σύμφωνα με την περιγραφή του video είναι το S14 της Nissan) βγάζει πολλά άλογα, για να μην μπορεί να ξεφύγει ολόκληρη Ferrari (ίσως ο οδηγός της να μην τα έδωσε όλα).

Διαβάστε επίσης: Kυνηγητό θανάτου ανάμεσα σε Ferrari και Porsche (+video)

Όπως και να έχει εμείς οφείλουμε να θυμίσουμε ότι δεν πρέπει να επιδεικνύουμε επιθετική οδική συμπεριφορά όταν βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι, ούτε να κυνηγάμε άλλα αυτοκίνητα και να κάνουμε κόντρες σε δημόσιο δρόμο, καθώς βάζουμε σε κίνδυνο τόσο εμάς όσο και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Get it on Google Play Download on the App Store