Ford F-150 ρίχνει κολώνες… κυριολεκτικά! (+videos)

Τρελή πορεία είχε ένας οδηγός στην Αμερική οδηγώντας  το τεραστίων διαστάσεων pick up του Ford F-150 καθώς δημιούργησε χάος στο πέρασμα του.

Δείτε ακόμα: Τρακαρισμένο Toyota φιγουράρει σε έκθεση αντιπροσωπείας!

Ο οδηγός φαίνεται στο βίντεο ξαφνικά να χάνει τον έλεγχο του Ford F-150 στην εθνική οδό Wisconsin, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και να προσκρούει στο κεντρικό διαχωριστικό διάζωμα. Καθώς το αυτοκίνητο είναι ψηλό, «ανεβαίνει» στο κέντρο του διαχωριστικού και συνεχίζει την πορεία του «καταπίνοντας» μαζί του δύο κολώνες φωτισμού, ενώ φαίνεται στο κάτω μέρος να πετάγονται σπίθες από την τριβή μεταξύ των μεταλλικών μερών και του τσιμέντου.

Στο αντίθετο ρέμα κινούνται αυτοκίνητα των οποίων οι οδηγοί  τα ακινητοποιούν σε πολύ γρήγορο χρόνο ανάμεσα στις κατεστραμμένες κολώνες χωρίς να προκληθεί κάποια καραμπόλα. Δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο αλλά ίσως τα τρία πρώτα αυτοκίνητα να ακούμπησαν μεταξύ τους χωρίς να γίνουν μεγάλες ζημιές η να τραυματιστούν σοβαρά οι επιβάτες τους. Σίγουρα ήταν όλοι τους τυχεροί αφού θα μπορούσε να προκληθεί σοβαρό ατύχημα.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη Mercedes X-Class από τη Brabus

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα, ο οδηγός του τρελού φορτηγού πέρασε από συγκεκριμένα τεστ, τύπου αλκοτέστ και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με τις χειροπέδες στα χέρια. Δείτε την τρελή πορεία στο παρακάτω βίντεο.

Get it on Google Play Download on the App Store