Κολασμένη Ford Mustang με 845 ίππους!

Αν νομίζατε ότι η Ford Mustang Shelby GT500 ήταν δυνατή, πρέπει να δείτε αυτή που σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Πρησμένη έως εκεί που δεν πάει, με 845 ίππους κάτω από το καπό και έναν ήχο λες και άνοιξαν οι πύλες της Κολάσεως!

Η συγκεκριμένη Ford Mustang βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία και διαθέτει παραπάνω δύναμη από την GT500, η οποία έχει τον τίτλο του ισχυρότερου Ford παραγωγής, χάρη στους 760 ίππους που αποδίδει!

Δείτε ακόμα: Ηλεκτρική Ford Mustang με 912 ίππους!

Η Ford Mustang ξεκίνησε την καριέρα της, εξοπλισμένη με τον V8 κινητήρα των 5.0 λίτρων, εργοστασιακής ισχύος 450 ίππων και 529 Nm ροπής. Μετά όμως τις μηχανικές περιποιήσεις, η ιπποδύναμη εκτοξεύτηκε στους 845 ίππους, ενώ η ροπή αγγίζει τα 973 Nm. Όλη αυτή τη δύναμη καταλήγει στον σωστό άξονα! Στον πίσω! Τοποθετήθηκε ένα νέο πρόγραμμα στον εγκέφαλο, νέα μπεκ ψεκασμού καυσίμου και σύστημα εξαγωγής ελεύθερο, χωρίς καταλυτικούς… περιορισμούς! Το καλύτερο πάτημα στο δρόμο εξασφαλίζει η νέα ανάρτηση, ενώ το σύστημα πέδησης έχει αλλαχτεί κι έχει επιλεγεί ένα από την Mustang GT350.

Διαβάστε επίσης: Πουλάει τη Ford Mustang GT για να αγοράσει van!

Στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης, η Mustang είναι λες κι έχει καταπιεί μια κούτα… αναβολικά! Τα εμπρός και πίσω φτερά έχουν πρηστεί πάρα πολύ. Επίσης, ο εμπρός προφυλακτήρας προέρχεται από Mustang GT350. Αυτό όμως που κάνει το project ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης έκανε το μεγαλύτερο μέρος του έργου μόνος του! Απολαύστε το θηρίο στο παρακάτω βίντεο!

Get it on Google Play Download on the App Store