Φορτηγό τράκαρε με ελικόπτερο! (+video)

Εκεί που λες πως τα έχεις δει όλα σε περιστατικά τρακαρισμάτων και ατυχημάτων, έρχεται το πλάνο ενός φορτηγού να συγκρούεται με ελικόπτερο για να σου υπενθυμίσει πως ποτέ δεν πρέπει να λες «ποτέ».

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στον φετινό αγώνα του Dakar. Το ελικόπτερο των διοργανωτών ακολουθούσε το Kamaz του Anton Shibalov, προκειμένου να πάρει μερικά εναέρια και εντυπωσιακά πλάνα. Τα ξέρουμε και από το WRC, όμως εδώ λόγω χώρου, οι πιλότοι έχουν την άνεση να κατεβαίνουν πολύ χαμηλά. Πάρα πολύ χαμηλά. Τόσο, που όπως πέρναγε πάνω από σαμάρια το ρωσικό φορτηγό, σε μια αναπήδηση χτύπησε στα στηρίγματα προσγείωσης του ελικοπτέρου! Από την επαφή προκλήθηκαν ζημιές στην εισαγωγή αέρα που έχει στην οροφή το Kamaz, από όπου και βλέπουμε να φεύγουν κομμάτια.

Ευτυχώς δεν είχαμε τίποτα χειρότερο. Το Dakar εξάλλου είναι από τους πιο επικίνδυνους αγώνες στον κόσμο. Φέτος έχασε τη ζωή του ο Γάλλος μοτοσικλετιστής Pierre Cherpin, ενώ ο επίσης δικυκλιστής CS Santosh βρίσκεται σε κώμα, έπειτα από πτώση που είχε.

Get it on Google Play Download on the App Store