Γερανός έκανε συγκρουόμενο χαλασμένο VW Beetle

Μια πολύ άσχημη στιγμή για τον οποιοδήποτε οδηγό, είναι να του μαζέψει το αυτοκίνητο γερανός, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για το γερανό της αστυνομίας ή της οδικής βοήθειας. Στη δεύτερη περίπτωση όμως, ο οδηγός σώζεται από μια δύσκολη κατάσταση, είτε το όχημά του έχει ακινητοποιηθεί από βλάβη ή από τρακάρισμα.

Διαβάστε ακόμα: Saxo VTS κυνηγιέται με Clio RS και Punto HGT (+video)

Φανταστείτε λοιπόν (εκτός αν σας έχει τύχει), ότι το αυτοκίνητό σας εμφανίζει μια βλάβη και πρέπει να σταματήσει στην άκρη του δρόμου (πάντα σε ασφαλές σημείο). Η πρώτη ενέργεια είναι να καλέσετε την οδική βοήθεια για να μεταφέρει τον «ασθενή» στο συνεργείο. Ο οδηγός του γερανού αναλαμβάνει να δέσει το αυτοκίνητο στο φορτηγό και να το πάει με ασφάλεια στον προορισμό του.

Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο (μετά το 1:44), το δύσμοιρο VW Beetle που ήταν φορτωμένο, έγινε κυριολεκτικά συγκρουόμενο. Δεν δέθηκε καλά, με αποτέλεσμα να χτυπάει στο πέρασμά του το ένα αυτοκίνητο μετά το άλλο. Το περίεργο της υπόθεσης, είναι ότι μετά και την τέταρτη πρόσκρουση, ο οδηγός του γερανού μάλλον δεν είχε αντιληφθεί τι γίνεται, αφού δεν σταμάτησε. Μαζί με αυτό θα δείτε παρακάτω και πολλά άλλα τρακαρίσματα για γέλια και για κλάματα.

Διαβάστε ακόμα: Φουλ πετρέλαια με το νέο Toyota Hilux 204 PS (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store