Γυναίκα ξηλώνει τον καθρέφτη αυτοκινήτου άλλης γυναίκας (+video)

Είναι γεγονός πως οι γυναίκες είναι σίγουρα πιο ήρεμες και σαφώς λιγότερο επιθετικές, όταν βρίσκονται πίσω από το τιμόνι. Και αυτό είναι κάτι που δεν το λέμε εμείς αλλά οι έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς.

Δείτε ακόμη: Ζάντες αλουμινίου ή σιδερένιες: Ποιες είναι πιο ανθεκτικές; (+video)

Παρόλα αυτά όταν μπλέκονται σε καυγά μεταξύ τους, τότε πραγματικά αλλάζουν πρόσωπο και γίνονται ενίοτε και χειρότερες από τους άντρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το video που θα δούμε πιο κάτω, στο οποίο η αρνητική πρωταγωνίστρια κατέβηκε από το αυτοκίνητό της και αφού επιτέθηκε λεκτικά στην οδηγού άλλου αυτοκινήτου, της ξήλωσε τον εξωτερικό καθρέφτη, τον πέταξε στο δρόμο (ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν πέρασε κάποιο άλλο αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα) και έφυγε κυρία…

Όπως λέει η οδηγός που κατέγραψε και το video με το κινητό της, η συγκεκριμένη γυναίκα που της επιτέθηκε πήγε να αποφύγει λακκούβα και τελικά έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό τους. «Όταν σταματήσαμε πίστευα πως θα ανταλλάξουμε στοιχεία, αλλά με το που την είδα να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο κατάλαβα πως είχε άγριες διαθέσεις και έτσι έβγαλα το κινητό μου να καταγράψω τις κινήσεις της» είπε.

Διαβάστε επίσης: Η μάρκα με τα περισσότερα Made In Japan μοντέλα στην Ευρώπη

Το συμβάν που θα δείτε πιο κάτω έλαβε χώρα στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια των Η.Π.Α.

 

Get it on Google Play Download on the App Store