Η απόλυτη κόντρα των πανίσχυρων pick-up! (+video)

Τα σύγχρονα pick-up οχήματα δεν έχουν σίγουρα καμία σχέση με τα σπαρτιάτικα μοντέλα του παρελθόντος και πλέον προσφέρουν όλες τις ανέσεις και τα συστήματα ασφαλείας των επιβατικών, ενώ προορίζονται για σκληρή χρήση και βαριές δουλειές.

Δείτε ακόμη: Το Suzuki Jimny pick up πρέπει να μπει στην παραγωγή

Παράλληλα, εφοδιάζονται με δυνατούς κινητήρες, οι οποίοι κινούν τα μεγάλα και βαριά αμαξώματά τους σε γρήγορους ρυθμούς. Βέβαια, δεν φτιάχτηκαν για κόντρες, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση το θέαμα είναι απολαυστικό.

Το carwow έβαλε δίπλα – δίπλα τέσσερα πολύ δυνατά pick-up, τρία ευρωπαϊκά και το best seller αμερικάνικο όχημα, το Ford F-150, στην κορυφαία του έκδοση Raptor. Το συγκεκριμένο θηριώδες pick-up των 2.729 κιλών (είναι μοντέλο του 2014) εφοδιάζεται με έναν 6.2 λτ. V8 κινητήρα βενζίνης ισχύος 411 ίππων και 585 Nm ροπής. Η Mercedes X 350 d εξοπλίζεται με 3.0 λτ. V6 μοτέρ ισχύος 258 ίππων και 550 Nm ροπής, ενώ ο 3.0 TDI του VW Amarok αποδίδει 258 ίππους και 580 Nm ροπής. Λιγότερο δυνατό είναι το F Ranger Raptor με τον 2.0 Bi-turbo EcoBlue των 213 ίππων και 500 Nm ροπής.

Δείτε ακόμη: Έρχεται το πολυαναμενόμενο Hyundai pick-up

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στην επιτάχυνση στο 1/4 μίλι, αλλά και στο φρενάρισμα. Σίγουρα πάντως υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις! Περισσότερα στο βίντεο παρακάτω:

Get it on Google Play Download on the App Store