Η νέα BMW M2 CS «τσικνίζει» λάστιχο (+video)

Δεν υπήρχε περίπτωση να μας άφηνε η BMW μόνο με τις φωτογραφίες, από την παρουσίαση της κορυφαίας έκδοσης της M2. Ένα video με την CS «γυρισμένη» και «καπνισμένη» επιβάλλεται.

Δείτε ακόμα: BMW M5: 0-300 χλμ./ώρα σε 28 δλ.! (+video)

Εξάλλου, μιλάμε για 450 ίππους και 550 Nm ροπής από τον 3λιτρο TwinPower εξακύλινδρο εν σειρά στους πίσω τροχούς, οι οποίοι χαλιναγωγούν την ισχύ μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου μπλοκέ διαφορικού και πατροπαράδοτου χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων. Προαιρετικά υπάρχει και 7άρι DCT διπλού συμπλέκτη, αλλά κάτι ξέρουν οι Βαυαροί που χρησιμοποιούν την χειροκίνητη στα πλάνα. Εξυπακούεται ότι ως γνήσια BMW M που σέβεται την κληρονομιά της, η M2 CS έχει ιδιαίτερη έφεση στο «τσίκνισμα» ελαστικών και τις εντυπωσιακές πόζες.

Διαβάστε επίσης: BMW M3 650 HP VS Toyota Supra 700 HP (+video)

Φυσικά, η επίσης ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση (η απόσβεση των αμορτισέρ, συγκεκριμένα) M Adaptive φροντίζει να βάλει την σκληροπυρηνική M2 στον ίδιο δρόμο, όταν ο οδηγός βρίσκεται σε διάθεση χρονολογίου. Η CS μπορεί να οδηγηθεί με γραμμές, προς επίτευξη χρόνων, αλλά όλοι ξέρουμε κι έχουμε αγαπήσει τις BMW M για τις γωνίες που μπορούν να μας προσφέρουν. Απολαύστε!

Get it on Google Play Download on the App Store