Η νέα Ferrari F8 Tributo «λυσσάει» στην πίστα (+video)

Ένα από τα εντυπωσιακότερα εκθέματα στην Έκθεση της Γενεύης, είναι φυσικά το νέο κομψοτέχνημα της Ferrari. Η F8 Tributo έρχεται να διαδεχτεί την 488 GTB και να εφορμήσει στον ανταγωνισμό (κυρίως την McLaren 720S και την Lamborghini Huracan Performante δευτερευόντως), με 720 άλογα και ρεκόρ ειδικής απόδοσης όλων των εποχών για το Μαρανέλο, προσφορά των 185 ίππων στο λίτρο από τον twinturbo 3.9 V8.

Δείτε ακόμα: Ferrari 488 GTB γίνεται F40 και μας στέλνει «στον ψυχίατρο»

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πώς μεταφράζονται επί του πρακτέου, καθώς οι Ιταλοί έδωσαν στην δημοσιότητα το επίσημο video της Tributo. Σε αυτό δίνεται έμφαση στον ολιστικό χαρακτήρα της κεντρομήχανης Ferrari, η οποία μπορεί να κινείται με την ίδια ευκολία σε ταχύτητες καλοκαιρινής βόλτας, αλλά και στο φυσικό της περιβάλλον: την πίστα. Μάλιστα οι marketeers του «Cavallino Rampante» πάνε ένα βήμα παραπέρα, φέρνοντας την γυναίκα σε πρώτο πλάνο.

Διαβάστε επίσης: Η Ferrari 812 της Novitec κόβει την ανάσα (+video)

Όπως βλέπουμε στην 2λεπτη παραγωγή, ένας άντρας πηγαίνει μια ρομαντική βόλτα την κοπέλα του σε ένα ειδυλλιακό τοπίο -το οποίο, όλως τυχαίως, είναι γεμάτο φουρκέτες. Ο ανήρ δείχνει την δέουσα αυτοσυγκράτηση και διατηρεί τους ρυθμούς σε νόμιμα όρια. Η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος είναι «καλά κάνει και δεν τρέχει με την κοπέλα μέσα. Δεν χρειάζεται να κάνει επίδειξη». Και μετά το ζευγάρι μπαίνει στην πίστα. Και αρχίζει την επίδειξη η γυναίκα, πιάνοντας «από τον σβέρκο» το ιταλικό supercar των 720 ίππων. Άλλο ένα δείγμα της φιλικότητας, αλλά και της αποτελεσματικότητας του τελευταίου «τέκνου» της Μόντενα. Φυσικά πίσω από το τιμόνι βρίσκεται κάποιος από τους δοκιμαστές της Ferrari, όμως δεν παύει να είναι ένα ευφάνταστο promotion.

Get it on Google Play Download on the App Store