Ιδιόρρυθμη κόντρα με X-Class, Hilux και D-Max (+video)

Τα σύγχρονα pick-up οχήματα ή «αγροτικά» όπως είναι γνωστά και δημοφιλή στη χώρα μας, διαθέτουν δυνατούς κινητήρες, προσφέρουν όλες τις ανέσεις και δεν είναι φτιαγμένα μόνο για να μεταφέρουν αγροτικά προϊόντα, αλλά χρησιμοποιούνται για outdoor δραστηριότητες.

Δείτε ακόμη: Η απόλυτη κόντρα των πανίσχυρων pick-up! (+video)

Μεταξύ των δυνατών τους σημείων είναι οι αυξημένες ελκτικές ικανότητες, χάρη στην πλούσια ροπή των ντίζελ κινητήρων τους και των συστημάτων τετρακίνησης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το carwow κοντράρει σε έλξη τρία πολύ ικανά μοντέλα: Τη Mercedes X-Class το Toyota Hilux και το Isuzu D-Max.

Ισχυρότερο μεταξύ αυτών είναι η X-Class με τον 3.0 λτ. V6 κινητήρα των 258 ίππων και 550 Nm ροπής. Αρχικά κοντράρεται με το D-Max (1.9 λτ. 164 hp και 360 Nm), όμως δεν καταφέρνει να πάρει την τελική νίκη. Στην επόμενη φάση το D-Max τοποθετείται στη μέση σαν αντίβαρο, το οποίο προσπαθούν να τραβήξουν η X-Class και το Toyota Hilux με τον 2.4 λτ. κινητήρα των 150 ίππων και 400 Nm ροπής. Τελικά, το Toyota κάνει την έκπληξη και νικάει την X-Class. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη κόντρα δεν γίνεται αναφορά για το τι ελαστικά «φορούν» τα μοντέλα και σίγουρα αποτελεί ένα πολύ βασικό παράγοντα. Επίσης, το Toyota τραβάει με την όπισθεν, ενώ βλέπουμε ότι τα ελαστικά του δεν σπινάρουν καθόλου.

Δείτε ακόμη: Κόντρα έλξης AMG G63 vs Bentayga & Cayenne Turbo (+video)

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο με την ιδιαίτερη αυτή κόντρα:

Get it on Google Play Download on the App Store